maandag 23 februari 2015

Knoester weg bij FC 's-Gravenzande


Meerdere bronnen hebben vanavond bij de redactie van deze site gemeld dat trainer Robin Knoester per direct weg is bij de selectie van FC 's-Gravenzande.
Op basis van de recente resultaten van de club (4-3 bekerwinst op Quick Boys en 1-1 tegen het ongeslagen Katwijk) toch wel verrassend......

Het is nog niet duidelijk wie de komende weken de training en coaching van de selectie gaat doen.  In ieder geval zal John Kraan zaterdag tegen Smitshoek op de bank. Mogelijk dat ook Reinier van Mierlo het wederom (tijdelijk) mag gaan doen.
Bij het plotselinge vertrek eind december 2011, van hoofdtrainer Frank Kuyl, nam Reinier van Mierlo (toen trainer van het 3e) ook die taken over. Hij is nu verantwoordelijk voor FC 's-Gravenzande 2.

Van de site van de club:
FC 's-Gravenzande en Knoester beëindigen samenwerking
Nadat eerder al bekend werd dat de wegen van FC ’s-Gravenzande en hoofdtrainer Robin Knoester eind dit seizoen scheiden, zijn beide partijen maandag 23 februari overeengekomen de samenwerking per direct te beëindigen.

Dirk Valstar, Bestuurslid Technische Zaken: “het seizoen gaat de beslissende fase in. Een belangrijk moment dus om met elkaar te bepalen of het gevoel over en weer goed is om zo de rest van het seizoen alles eruit te kunnen halen wat er in zit. Helaas is gebleken dat dit niet zo is. Dan is er maar een beslissing mogelijk. Voor zowel Robin als de club een pijnlijke beslissing, maar onontkoombaar. Robin heeft zijn stempel op de afgelopen 2 succesvolle seizoenen gedrukt. Hiervoor is de club hem enorm dankbaar!”.

Namens Bestuur het Technische Commissie,
Dirk Valstar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten