zaterdag 5 april 2014

Zaterdag 5 april 2014

Westlands nieuws


Marcel de Bruijn speelt ook volgend seizoen bij hoofdklasser Westlandia. De oud-spits van o.a. VDL en Excelsior M. is bezig aan zijn 2e seizoen op sportpark De Hoge Bomen

Persbericht gemeente Westland
HOOFDVELD FC ’S-GRAVENZANDE HERSTELD
Publicatiedatum: vrijdag, 4 april 2014
Het hoofdveld van FC ‘s-Gravenzande is weer goed bespeelbaar. Afgelopen week zijn er herstelwerkzaamheden uitgevoerd, waardoor de problemen met het veld zijn opgelost.
Door een slechte afwatering groeide het gras op het hoofdveld niet goed en was de bespeelbaarheid niet optimaal. FC ’s-Gravenzande en Stichting Juliana Sportpark trokken bij de gemeente aan de bel, waarna de gemeente een onderzoek instelde. Uit dit onderzoek is gebleken dat de voor de aanleg van het veld geleverde grond destijds niet aan de eisen heeft voldaan. De leverancier van de grond en de aannemer hebben naar aanleiding van het onderzoek op eigen initiatief een voorstel gedaan om het veld te herstellen. In de toplaag zijn sleuven gegraven en gevuld met zand. Hierdoor kan het water tussen de twee grondlagen worden afgevoerd. Door toevoeging van voedingsstoffen aan het zand wordt de wortelgroei van het gras bevorderd.
De komende periode wordt gewerkt aan een onderhouds- en bemestingsplan. FC s‘-Gravenzande, Stichting Juliana Sportpark en de gemeente zullen zich samen blijven inspannen voor een goede conditie van het veld.

De wedstrijden


thuis uit uitslag doelpuntenmakers
Noordwijk Excelsior M. 1-1Robin v.d.Ende
*P1* Hoek FC 's-Gravenzande 0-0---
*P1* HVC'10 *P2* Valken'68 0-2---
MVV'27 Lyra 1-1(M) Roel Nootenboom (L) Erwin Zeestraten
VDL Vitesse D. 0-4---
SVC'08 Naaldwijk 1-0---
TAVV SC Monster 0-1Ruud Zuyderwijk
*P1* Houtwijk KMD 0-0---
Kethel/Spaland Westlandia 3-4Boyd Rijnenberg 2x. Silvester Steentjes en Kevin Braber
TAC'90 Honselersdijk 3-2Pawel Rubin en Frank Vellekoop
MSV'71------MSV had vandaag tegen Hargasport moeten spelen. 
Verburch HBSS 4-2Bas Hogervorst 2x, Kevin van Vliet en Jorn Mieog
NOCKralingen *P1* Maasdijk 2-4Dizzy van Rijn, Jack Gardien, Jente van Staalduinen en Marc van Vliet
Real Parbo *P2* Quintus 0-8Bas Otten 2x, Erik Verbeek 2, Leo Duijvestijn, Remco v.d.Knaap, Daniel Holstein en Roy van Velden
Loosduinen Wilhelmus 5-2Jeffrey Eckhard 2x, Mark Molenkamp, Dylan Zoutendijk en Vincent Hofman


Mandy v.d. Berg komt vandaag met Oranje in actie tegen Griekenland.  De Nederlandse dames spelen de kwalificatiewedstrijd voor het WK   op Kreta.

Overig nieuws


Excelsior R. heeft onder Marinus Dijkhuizen de goede lijn weer doorgezet. Bij Telstar werd met 8-0 gewonnen. De Rotterdammers staan daardoor keurig op de 4e plaats in de 1e divisie.

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten