woensdag 9 april 2014

Woensdag 9 april 2014

Westlands nieuws


Maandagavond heeft de technische staf van Westlandia za. een positief gesprek gehad met Ton Wüstefeld. De oud-speler van het kampioensteam van de zondagtak van Westlandia, heeft aangegeven dat hij volgend seizoen de overstap wil maken van Zwaluwen Vl, naar de zaterdagselectie van de Naaldwijkers. Op dit moment revalideert de Lierenaar van een zware blessure, maar de verwachting is dat hij in augustus volledig fit is.

Faizel Soekhai is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van TAC'90 zo. De oud-trainer van o.a. Westlandia is met zijn team nog in de race voor de 3e periode en mogelijk promotiewedstrijden naar de 2e klasse.

Een gang naar de Commissie van Beroep heeft voor zowel HVV Hercules als sv Loosduinen geen succes opgeleverd. De beroepscommissie van de KNVB district West II heeft de eerder door de tuchtcommissie aan beide clubs opgelegde straffen namelijk bevestigd.
HVV Hercules kreeg eerder vijf punten in mindering en sv Loosduinen, de formatie van vertrekkend trainer Remco Torken , één punt in mindering naar aanleiding van een incident tijdens de onderlinge wedstrijd, gespeeld op 8 februari van dit jaar. Een speler van sv Loosduinen kreeg een schorsing van achttien maanden opgelegd. Twee spelers van Hercules kregen dezelfde straf aan de broek. (bron site Haaglanden Voetbal)

De wedstrijden


Het wordt weer een superspannend weekend met mooie wedstrijden. De verslaggevers van de WOS zitten bij wedstrijden die van belang zijn voor promotie en degradatie.
thuis uit
verslaggever
Excelsior M. HHC Hardenberg
FC 's-Gravenzande RVVH Johan Voskamp
Lyra TAVV
Naaldwijk VDL Willem Lenting
SC Monster DUNO
DSVP *P1* HVC'10 Ruud de Jong
*P2* Valken'68 MVV'27
Honselersdijk Die Haghe
KMD IJVV De Zwervers
Westlandia *P1* Houtwijk Leo de Jong
MSV'71 DVO'32
*P2* Quintus Excelsior R. Martijn Molenaar
*P1* Maasdijk Verburch




*P2* Westlandia *D* Boshuizen Henk Schaafsma
VELO *P2* SJC Leo Alleblas (radio) en Stefan van Eijk (TV)
GONA Schipluiden Martijn Molenaar
*P1* Den Hoorn DOSR Johan Voskamp
Meerburg Verburch


Overig nieuws


---


© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten