vrijdag 4 april 2014

vrijdag 4 april 2014

Westlands nieuws


Het AD meldt dat Kenan Muminovic zijn pols gebroken heeft. Dat is een forse streep door de rekening voor Honselersdijk. Trainer Piet Boon had de spits (goed voor 14 goals), in de cruciale fase van de competitie, goed kunnen gebruiken.

Richard Kraijenbosch en Kevin v.d. Berg hebben aangegeven dat ze ook volgend seizoen voor VV Maasdijk uit zullen komen. Van den Berg hoort volgende week hoe het gesteld staat met zijn blessure. Trainer Patrick Fieret hoopt dat de goalgetter in de nacompetitie nog inzetbaar is. ....

De wedstrijden


In de 3e klasse C breken spannende dagen aan voor de selectie van Westlandia. De ploeg van trainer Henk Boon weet dat ze gewoon moeten winnen in Schiedam. Om 16:30 uur kan dan bekeken worden wat de concurrentie heeft gedaan.
Honselersdijk gaat op bezoek bij TAC'90. Op papier een "makkelijke" klus bij de nummer 12 uit 3C. Sinds echter o.a. Rico Kogeldans deel uit maakt van TAC zijn de resultaten daar wel een stuk beter geworden. De club uit Den Haag zou zeker voor een stunt willen zorgen.
KMD moet naar nr. 2 Houtwijk. Net als Honselersdijk heeft KMD de punten keihard nodig om straks in mei nog mee te kunnen doen om promotie naar de 2e klasse.

thuis uit Scheidsrechter
Die Haghe GDA Virancikli, I.
*P1* Houtwijk KMD Sinke, M.G.L.
Kethel/Spaland Westlandia Spaans, H
Quick Steps CION Lingen (Gouda), A.
TAC'90 Honselersdijk Groot, R.D. de
Transvalia/ZW Zuiderpark Hul, C.D.R. van der
IJVV De Zwervers Ariston'80 Lith, S.J.P.M. van


Overig nieuws


---

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten