dinsdag 1 april 2014

Dinsdag 1 april 2014

Westlands nieuws


De wedstrijd Westlandia zo. 1 tegen Magreb'90 werd zondag na ca. 70 minuten gestaakt. Scheidsrechter Wagner besloot hiertoe nadat het publiek van de tegenpartij zich kwam bemoeien met de gang van zaken op het veld. De stand was op dat moment 2-3. (bron AD)

Aruba heeft zondag met 2-0 gewonnen van Guam. In de selectie van Aruba zaten o.a. Raymond Baten (Westlandia) en Steve Escalona (FC 's-Gravenzande).

Komende zaterdag staat de kraker HVC'10-Valken'68 op het programma. Beide teams zijn in de race om kampioen te worden van de 2e klasse. Het onderlinge verschil tussen de beide periodekampioenen is slechts 3 punten in het voordeel van de Hoekenezen.
De penningmeester van HVC'10 is in ieder geval al de grote winnaar, want naast de eigen trouwe aanhang, kan hij ook rekenen op minimaal een volle supportersbus uit Valkenburg.


De Westlandcup

2e klasser MVV'27 speelt tegen 4e klasser Loosduinen. Aanvang van de wedstrijd staat gepland om 20:00 uur op sportpark De Hoge Bomen..


HV toernooi


Vandaag worden de laatste wedstrijden uit de tussenronde gespeeld. Volgende week worden de 1/8 finales gespeeld. Bij loting is al bepaald dat FC's-Gravenzande dan thuis Westlandia zo. ontvangt.
HVC'10 is dan gastheer voor TAC90

Overige wedstrijden


De beloftes van VELO ontvangen vanavond HBS <23

Deltasport en Barendrecht spelen vanavond de 1/4-finale wedstrijd voor de districtsbeker. De winnaar is verzekerd van deelname aan de "Amstelcup".

Overig nieuws


Trainer Dwight Lodeweges van Cambuur is volgend seizoen verantwoordelijk voor de selectie van Heerenveen. Dat nieuws is in Leeuwarden zeer slecht gevallen. Op Twitter was de overstap naar de "aartsvijand" zelfs een tijdje trending topic.....

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten