woensdag 2 april 2014

Woensdag 2 april 2014

Westlands nieuws


In onderling overleg tussen Zuiderpark, Houtwijk en de bond is besloten dat de gestaakte wedstrijd niet uitgespeeld hoeft te worden. De resterende 3 minuten waren eerst ingepland op 2e Paasdag. Houtwijk komt door deze reglementaire 3-2 overwinning op 51 punten en heeft daardoor met een wedstrijd meer gespeeld slechts 3 punten achterstand op koploper Westlandia.
De Naaldwijkers spelen op 12 april thuis tegen Houtwijk en halen wel op 2e Paasdag in, te weten  bij KMD.

Bart Schenkeveld (Den Hoorn) blijft ook komend seizoen actief bij Heracles. De club heeft de optie gelicht zodat de verdediger tot de zomer van 2015 in Almelo actief zal zijn.

Tom Boks is ook volgend seizoen keepet bij Scheveningen. De voormalige doelman van o.a. Schipluiden en Westlandia zal voor een plaats onder de lat moeten concurreren met Joshua Pronk. Goalie Samir Beeldsnijder heeft laten weten aan het einde van het seizoen te vertrekken bij de topklasser. 

Overig nieuws


Het bestuur van Nieuwenhoorn is per direct afgetreden. Dat is het resultaat van de op maandagavond gehouden ledenvergadering. De afgelopen tijd lagen het bestuur en de Stichting Topsport Nieuwenhoorn met elkaar in de clinch over voornamelijk het zondagvoetbal in Hellevoetsluis.De komende dagen zal er een commissie worden gevormd die het bestuur tijdelijk vervangt. (bron Voetbal Rotterdam)

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten