zaterdag 18 mei 2013

Zaterdag 18 mei 2013


Westlands nieuws

Er komt een onverwachts einde aan de loopbaan van Glenn Boon bij ADO den Haag. De  club heeft besloten om het zondagteam (onder-21) terug te trekken uit de nacompetitie. Het klinkt onvoorstelbaar  maar ADO kan maandag a.s. geen representatief elftal op de been brengen.........
Zonder te spelen gaat TOGB dus door naar de volgende ronde. Volgens de regels degradeert ADO automatisch naar de 2e klasse  Binnen de club is er nog strijd over de vraag of de amateurtak volgend seizoen nog ingeschreven zal worden.
Glenn Boon kan zich gaan richten op het volgende seizoen Hij keert terug naar Westlandia. Volgend seizoen komt hij uit van de zondagtak.

De VELO-Supportersclub reikt tradiotioneel aan het einde van het seizoen een aantal prijzen uit:
  • Speler van het jaar: Pascal van Eck
  • Topscorer: Jeffrey Beukenholdt
  • Talent van het jaar: Jack van Meurs
  • Fairplay-prijs: VELO 3.

Bij Westlandia werd Robin Faber uitgeroepen tot meest waardevolle speler bij de hoofklasser.



Overig opmerkelijk nieuws

Eerder deze week was op op deze site te lezen dat Den Bommel moest verschijnen voor de tuchtcommissie. Gebeurtenissen in de wedstrijd tegen CWO waren voor de bond zelfs al aanleiding om de beslissingswedstrijd voor P/D-degradatie tegen NSVV uit te stellen.
Donderdag heeft de bond besloten om de 3e klasser te bestraffen met 5 strafpunten. Ook heeft de club een voorwaardelijke uitsluiting aan de broek hangen. Looptijd van deze sanctie is 2 jaar.
Den Bommel degradeert nu rechtstreeks en NSVV start direct in de nacompetitie voor handhavinng in de 2e klasse. Den Bommel heeft nog wel 3 dagen de tijd om in beroep te gaan tegen de straf.

ARC is afgelopen week wederom gedegradeerd. Na degradatie uit de topklasse in mei vorig jaar, zakt de club uit Alphen a/d Rijn nu, na een verloren beslissingswedstrijd tegen Volendam (2-4), af naar de 1e klasse van het district. 
Volgens de site van Voetbal op Zaterdag kwamen op deze cruciale wedstrijd op neutraal terrein (Hilversum) slechts 250 toeschouwers af.........


De wedstrijden

----

Plaats in Thuis uit uitslag opmerkingen/doelpuntenmakers





Hoofklasse FC 's-Gravenzande Alblasserdam 2-1Rico Luijando en Yuri Westhoff. De thuisclub won ook de strafschoppenserie. Van belang bij gelijke stand in de poule.
Alblasserdam ontvangt nu eerst Alexandria'66





2e klasse Honselersdijk VDL 3-4Leon de Brabander, Loek Grootscholten en Jeroen Vogels
. Rhoon KMD 1-2Jesse de Waard en Randy van Santen





3e klasse Maasdijk Egelantier Boys 2-2Mark van Vliet en Martin de Zeeuw
. Hermandad Quintus 4-1Gino Zwirs
. GOZ Loosduinen 6-1Jeroen Rampaart





res. Hoofdkl. Sportlust'46-2 HVC'10-2 5-2.





Kampioen Nederland res,VELO 2UDI'19-21-2UDI en OJC speelde vorige week 4-4. VELO moet nog naar OJC Rosmalen, maar is al uitgeschakeld voor de titel.





res. 1e kl. SC Monster 2 Die Haghe 2 3-0.
. Excelsior M. 3 Ter Leede 3 0-1.





res.2e kl. Honselersdijk 2 VVK 2 5-1VVK won thuis met 3-2. H'dijk door naar de volgende ronde tegen Jodan  Boys.4 of Vitesse Delft 5
. Victoria'04-2 Loosduinen 2 2-011 mei werd het 1-1





3e divisie VELO A1 OJC Rosmalen A1 0-0.





2e divisie UVS B1 VELO B1 2-1.





3e divisieSVV B1FC's-Gravenzande B1. 1-4De B1 van de FC speelt in de volgende ronde tegen  sv CHC/Orka B1 uit 's-Hertogenbosch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten