vrijdag 31 mei 2013

Vrijdag 31 mei 2013

Westlands voetbalnieuws

Komende zaterdag strijden 3 standaardteams uit de regio in de nacompetitie
  • FC 's-Gravenzande reist af naar Alexandria'66 voor een plaats in de hoofdklasse. De ploeg van Knoester kan promotie afdwingen door in Rotterdam te winnen. Als er na 90 minuten een gelijke stand op het scorebord staat, worden er direct pingels genomen. Zowel de teams van De Sport, Rood-Wit als de huidige fusieclub, zijn nog nooit actief geweest op hoofdklasseniveau.
  • KMD en VDL strijden in een uit- en thuiswedstrijd voor een ticket in de 2e klasse. De ploeg van Roy Wasmus schakelde in de vorige ronde Rhoon uit. De ploeg uit Maassluis put vertrouwen uit het positieve resultaat tegen Honselersdijk. Uit scoorde de ploeg 4x en thuis werd de 0 gehouden. Beide trainers zullen wel moeten puzzelen, want diverse spelers zijn tegen een schorsing aangelopen of zijn niet fit.

VACATURES
Voor het seizoen 2013-2014 is VV Maasdijk op zoek naar een trainer voor haar A1 en C1 elftal. Beide teams zullen uitkomen in de 2e klasse van het district West 2. Bij voorkeur zien ze reacties tegemoet van jonge enthousiaste trainers die bekend zijn met de Westlandse mentaliteit
Mocht je geinteresseerd zijn in bovenstaande functie(s) of meer informatie willen, neem dan contact op met Algemeen Technisch Coordinator, Hans Jongmans  h.jongmans@gmail.com

Hans Bos heeft een overzicht gemaakt van de doelpuntenmakers van FC's-Gravenzande/De Sport. Het zijn de gescoorde goals in de 1e klasse. (ZIE HIER)
Ondanks dat Joost Barendse al enige tijd voor VV Naaldwijk actief is, is hij wel topscorer.
Op dit moment is Jasper van Dijk nog de enige uit de huidige selectie die hem dit seizoen nog van de 1e plaats kan verdrijven. Dan moet hij zaterdag wel met scherp schieten......
  1. 35 goals Joost Barendse
  2. 32 goals Jasper van Dijk
  3. 31 goals Reza de Haan
  4. 30 goals Dennis Kok
  5. 29 goals Niels Vonk
  6. 27 goals Harold Loeve
  7. 26 goals Mark van Antwerpen
  8. 24 goals Melvin leerdam
  9. 20 goals Michiel v.d. Berg
  10. 20 goals Ruud Barendse

De Districtsjeugdvoetbaldag van de KNVB West II wordt op 1 juni 2013 gehouden op de velden van vv Naaldwijk en RKVV Westlandia op sportpark 'de Hoge Bomen' in Naaldwijk.
Het belooft weer een waar spektakel te worden met bekerfinales, districtsfinales AH schoolvoetbal, G-voetbal en mini-pupillen. Bovendien wordt er om 16.00 uur een vriendschappelijke interland gespeeld tussen de meisjesteams Onder 15 van Nederland en Belgiƫ.

Wedstrijden

Bekerfinale dames: ADO Den Haag - FC Twente op het veld van Quick Boys


Geen opmerkingen:

Een reactie posten