dinsdag 21 mei 2013

Dinsdag 21 mei 2013


Westlands nieuws

HVC'10 heeft zich voor komend seizoen ook versterkt met Yuri Delgado. De technisch zeer begaafde voetballer stapte in de jeugd over van Hoek van Holland naar Westlandia. Daar maakte hij succesvolle jaren door in de diverse jeugd-selecties. Na de A-jeugd vertrok hij naar Smitshoek. Dit seizoen kwam hij uit voor Lombardijen.

Westlandia komt door de puntendeling bij HFC  (1-1) pas zondag weer in actie in de nacompetitie. Komende donderdag treft Alphense Boys thuis HFC. Zondag daarna moeten de boys naar de Hoge Bomen in Naaldwijk. De winnaar van de 1/2 competitie treft Haaglandia

Albert v.d. Dussen (o.a. oud-trainer van VELO) is gedoemd om nacompetitie te spelen met HVV. Inzet is handhaving in de 2e klasse. Afgelopen maandag werd de 1e P/D wedstrijd gespeeld tegen ROAC (P3 in 3A). In de stromende regen werd het  HVV in Rijpwetering afgedroogd met maar liefst 4-0.... Zondag de return op het veld van VUC; de winnaar treft vervokgens Groeneweg of Den Hoorn.

In de 2e  klasse zaterdag waren afgelopen seizoen 4 verenigingen uit de regio ingedeeld in dezelfde poule. Voor de statistieken het volgende overzichtje


HVC'10
Lyra
Naaldwijk
Monster
HVC'10    
---
1-1
2-3
2-1
Lyra
1-0
---
0-0
1-2
Naaldwijk 
0-1
1-1
---
1-1
SC Monster
3-1
3-0
1-0
---

Monster is overtuigend winnaar van de streekduels. Thuis werden alle wedstrijden gewonnen en uit was alleen HVC'10 sterker

Vanavond komen op het hoofdveld de teams van MVV'27 en Monster tegen elkaar in actie. Het is een wedstrijd uit de 1/8 finale van de Flynth Westlandcup.
De winnaar speelt in de volgende ronde tegn HVC'10
Op donderdag maken Lyra en Excelsior M. onderling uit wie in de 1/2 finale Westlandia zondag mag bestrijden.


Overig opmerkelijk nieuws


Donderdag a.s. starten de finales voor een plaats in de hoofdklasse A. In een dubbel moeten de volgende teams zich zien te handhaven.

  • SC Feyenoord - Boshuizen ( voor de kat zijn .....,want Feyenoord trekt na de competitie het team terug)
  • Quick - Hercules... (Ook voor Jan de korte achternaam???, want de winnaar speelt in de hoofklasse en de verliezer neemt zo goed als zeker het ticket van Hilversum over)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten