zondag 26 mei 2013

Zondag 26 mei 2013


(Westlands) nieuws

Nixon Dias (ex Excelsior M.) vertrekt bij Zwaluwen Vl. Hij kon niet tot overeenstemming komen met de hoofdklasser.

Thom van Hagen, Joery Verbeek, Dave Buytelaar en Max Löbker zullen ook volgend seizoen weer actief zijn bij VELO. Vanuit de A-jeugd maken Andy de Vos, Pascal Kouwenhoven, Rodion Pont en Danilo Kartodikromo de overstap

Van de site van HVC'10
Na een constructief gesprek heeft Leon van Nieuwkerk zich bereid verklaard toe te treden tot de Jeugdcommissie als Hoofd Jeugdopleidingen. Samen met Jeugdvoorzitter Piet van Willigen gaat hij invulling geven aan de voetbaltechnische organisatie van onze Jeugdafdeling zoals vastgelegd in het Jeugdbeleidsplan. Wij zijn verheugd over deze voor HVC'10 positieve ontwikkeling!

Marinus Dijkhuizen is geslaagd voor de cursus Coach betaald Voetbal. De Westlander die nu trainer is van De Meern (en assistent bij FC Utrecht) behaalde het felbegeerde papiertje in een klas met o.a.  Rob Alflen, Giovanni van Bronckhorst, Jack de Gier en Michel Langerak.

De wedstrijden

Westlandia - Alphense Boys 1-4
Beide hoofdklassers streden om een plaats in de 1/2 finale tegen Topklasser Haaglandia. De Naaldwijkers moesten winnen om zeker te zijn van plaatsing.
Het liep voor de Naaldwijkers uit op een deceptie. De scheids vond het nodig om 3 Westlandianen met rood naar de kleedkamer te sturen. Marcel de Bruijn voor natrappen, Nick van Vliet 2x geel en Danny de Jel voor vermeed hands in de 16. In ondertal situatie wisten de Groen-witten nog wel 1-3 te scoren (Nick Keijzer).
Op basis van de reglementen zal de man met de fluit het bij de kaarten voor de Westlandianen het wel bij het rechte eind hebben gehad, maar als hij in de geest van de wedstrijd had gefloten........

Verburch - Teyingen 0-1
De Poeldijkers verspeelden in de uitwedstrijd in de laatste minuten een 2-1 voorsprong. Winst was zondag dus geboden voor het team van Wim van Laar.
In de volgende ronde kan Teylingen nu in een dubbel voor de 2e klasse strijden .  Dan moet wel de winnaar van het duel Concordia- Meerburg verslagen worden

Andere spannende affiches

  • Hoofdklasse Hercules - Quick (2-2) 2-1 
  • Hoofdklasse Boshuizen - Feyenoord (2-2) 1-0 Boshuizen naar de hoofdklasse
  • 2e klasse HVV-ROAC (0-4) 4-3 HVV gedegradeerd naar 3e klasse
  • 2e klasse Den Hoorn - Groeneweg (0-1) 1-0. Den Hoorn verliest de pingels en blijft 3e klasser
  • 2e klasse Meeuwenplaat - SVV (3-3) 2-4
Er is nog 1 plaats in de hoofdklasse A beschikbaar, die van Hilversum. De verliezers van de P/D hoofdklasse ABC spelen nu weer tegen elkaar in een barrage. Donderdag mag Feyenoord naar Quick. De winnaar speelt dan zondag tegen de lotgenoot uit de hoofdklasse B. De verliezer speelt vervolgens tegen de lucky loser van Hoofdklasse C. Op 9 juni valt dan de beslsssing.in de wedstrijd van de Hoofdklasse C en de winnaar van de wedstrijden van komende zondag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten