vrijdag 17 mei 2013

Vrijdag 17 mei 2013

Westlands voetbalnieuws

Loosduinen ziet evenals voorgaande jaren weer een belnagrijke speler van de selectie vetrekken. Doelpuntenmaker Tom Vrieling maakt de overstap naar de zondagtak van GDA.

Het duel Honselersdijk -RAS kende 2 weken geleden een rumoerige slotfase. Eerder deze week was op deze site al te lezen dat RAS daaarvoor bestraft werd met 1 punt aftrek. Nu is bekend geworden dat ook Honselersdijk 1 punt in mindering heeft gekregen. Voor de eindstand in de 3e klasse C heeft het geen gevolgen.  MVV'27 is kampioen en de selectie van Piet Boon speelt nacompetitie voor een plaats in de 2e klasse

't Vliegdorp heeft na een beslissingswedstrijd tegen FC Almere (4-0) alsnog de titel in de 3e klassse C van district West 1 gepakt. Normaal gesproken zou dat geen nieuws zijn voor deze site, ware het niet dat oud-Westlandiaan Bart Kuijpers deel uitmaakt van de kampionesploeg uit Soesterberg

De KNVB district West II laat op de eigen site het volgende weten
Vanaf de 4e gele kaart die voor een speler wordt geregistreerd en bij iedere daaropvolgende gele kaart (die wordt geregistreerd), wordt de speler voor één bindende wedstrijd uitgesloten. Een speler is niet automatisch de eerstvolgende wedstrijd na de wedstrijd waarin hij deze gele kaart heeft ontvangen uitgesloten.
Zodra een gele kaart in Sportlink geregistreerd wordt en hier een uitsluiting uit voortvloeit, gaat de straf twee werkdagen na de registratiedatum in.
Tweede Pinksterdag, maandag 20 mei a.s., is geen werkdag. Gele kaarten die worden gegeven in het Pinksterweekend en die leiden tot een uitsluiting worden vanaf dinsdag na Pinksteren door het systeem verwerkt. De straf gaat dan dus op donderdag daaropvolgend in.
Houd Sportlink Club goed in de gaten. De ingangsdatum die hierin staat in bindend.

Er is een kleine kans dat Nederland dit weekend wordt getrakteerd op een zogenaamde waterbom. Bij een waterbom valt ongeveer 5 emmers regen per vierkante meter uit de lucht. Dat is zo’n 50 milliliter per 24 uur, meldt RTL Nieuws.
Overig nieuws

ADO Den Haag staat, na beoordeling van de financiële gegevens door de KNVB , nog steeds in categorie 1. Dat betekent dat de club onder verscherpt toezicht staat van de bond. De club zal, evenals Emmen en Fortuna S., via een plan van aanpak aan moeten tonen dat ze binnen een termijn van 3 jaar doorstromen naar categorie 2.
Dordrecht en Helmond Sport zijn al recent wel "gepromoveerd" naar categorie 2.
Ajax, PSV, Groningen, Heerenveen, Goahead E., Almere City, FC Oss en Volendam hebben hun huishouding goed op orde en zitten in de hoogste categorie (=3)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten