zondag 25 maart 2012

Westlands voetbalnieuws van zondag 25 maart 2012



Voetbalnieuws uit de regio


  • Frank de Bruijn zal voor de wedstrijd tegen Purmersteijn gehuldigd worden voor zijn 250e wedstrijd in het 1e team van de zondagtak van Westlandia.  Overigens zijn beide teams vol in de race voor het behoud van een plaats in de hoofdklasse. Het verschil tussen nr. 12 Westlandia  en nr. 13 Purmersteijn is slechts 1 verliespunt. 
  • Robert Zwinkels staat op het punt zijn contract met ADO Den Haag te verlengen tot en met juni 2014. De club uit Den Haag maakt gebruik van de opgenomen optie in het lopende contract. De Westlandse keeper kon ook als 3e keeper terug naar Ajax. 

Ander (opmerkelijk) voetbalnieuws

LET OP:  DE KLOK IS EEN UUR VERZET


Een mijlpaal in radioland. Vandaag de 10.000e uitzending van het sportprogramma   Langs de Lijn. De speciale uitzending begint al om 12:00 uur op radio 1. 

Japie van Duijn kwam vorig seizoen vol goede moed van Quick Boys naar ADO Den Haag. Zijn start was flitsend, met zelfs een debuut in het Europese voetbal. Daarna werd het steeds stiller rondom de "cult-held" van de Haagse club. Afgelopen week is de 21-jarige Katwijker gestopt bij ADO. 



uitslag
Westlandia Purmersteijn 3-1Ton Wustefelld, Ferdi Sonmez en Marko v.d. Knaap
VELO SJC 5-2
Torben Halverhout 2x, Jeffrey Beukenholdt, Melvin v.d. Zeijden en Daan van Rossum
Laakkwartier Verburch 2-0---
Oranjeplein/P (P1) Schipluiden 0-3Marcus Post, Peter van Oyen enLeon van der Zalm
VCS Den Hoorn 1-2Danny Slot en Donny v.d. Bos
Delfia Naaldwijk 8-0
FC ZoetermeerQuintus 1-0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten