maandag 19 maart 2012

Westlands voetbalnieuws van maandag 19 maart 2012



Voetbalnieuws uit de regio


Uit handen van Jan Bravenboer kreeg Naaldwijk voorzitter Wim Boekestein het 1e exemplaar van het Jubileumboek “40 jaar Westland Cup”  De historie van het toernooi om de Westland Cup feiten en cijfers op een rij en alle finales zijn door Hans Bos vastgelegd in dit mooi boekwerk. Dit verzamelwerk, met tal van sfeer- en actiefoto’s, is voor € 10,-- te verkrijgen bij de organisatie. 

Bart Schenkeveld heeft zijn contract bij Feyenoord verlengd tot de zomer van 2013. De verdediger, afkomstig uit Den Hoorn, maakt dit seizoen wel af als huurling bij Excelsior R.
Overigens liet trainer John Lammers in de gewonnen wedstrijd alle spelers met een verleden in deze regio afgelopen zaterdag opdraven in de gewonnen wedstrijd tegen Roda JC. Schenkeveld en Janga speelden de gehele wedstrijd. Maatsen speelde 22 minuten en Smith viel 2 minuten voor tijd in.

De wedsrtrijd CVV Mercurius - Rijnmond HS is afgelopen zaterdag al na 30 minuten gestaakt. Volgens de site van Voetbal Rotterdam was de scheidsrechter het gemekker van de spelers toen al spuugzat. Het wordt afwachten wat het voor gevolgen heeft voor de 3e klasse van Honselersdijk, MSV'71 en Maasdijk.

Als de tweets op internet kloppen heeft Tony Trindade de Vilhena van Feyenoord een verleden bij VDL uit Maassluis. De 17e jarige maakte gisteren zijn debuut in de basis in de gewonnen wedstrijd tegen FC Twente

Ander (opmerkelijk) voetbalnieuws

x

" "

Geen opmerkingen:

Een reactie posten