woensdag 28 maart 2012

Westlands voetbalnieuws van woensdag 28 maart 2012

Voetbalnieuws uit de regio

• FC 's-Gravenzande is uitgeschakeld voor de beker De ploeg van Reinier van Mierlo ging er kansloos met 8-1 af bij XerxesDZB (goal van Jasper van Dijk)
  • Ook Excelsior M. kan een avontuur in de "Amstelcup"vergeten. De tricolores verloren in de districsbeker van West II met 1-0 bij SC Feyenoord
  • Quintus heeft zicht geplaatst voor de 2e ronde van de Flynth Westlandcup. De 4e klasser uit Kwintsheul schakelde Westlandia za. uit met 3-1
  • Westlandia oefende met een combinatie van de zondagselectie en A1 tegen een combinatieteam van Sparta onder 19 en de belotftes. Het werd op de Hoge Bomen 1-6 voor de Rotterdammers.
  • In de 2e ronde van het Haaglanden Voetbalternooi heeft Schipluiden Forum Sport met 3-0 uitgeschakeld.
  • VELO bereikte ook de 3e ronde. HMC was niet 1 maar 2 maatjes te klein. Het team van trainer Cees Tempelaar won met 13-0
  • KMD tegen Quick haalde het einde niet. Bij een 2-6 in de 75e minuut werd de wedstrijd gestaakt. Volgens de site van het toernooi zou het te maken hebben met een akkefietje tussen de scheidsrechter en de technische staf van KMD.
  • Polanen is uitgeschakeld. Vitesse Delft won met 6-3 in Monster