vrijdag 30 maart 2012

Westlands voetbalnieuws van vrijdag 30 maart 2012



Voetbalnieuws uit de regio


  • Rangelo Janga zal aan het einde van het seizoen transfervrij de deur uitlopen bij de Tilburgers. Door een fout in het contract van de aan Excelsior R. verhuurde speler is een langer verblijf bij de Brabanders uitgesloten. De oud-speler van Excelsior Maassluis zit zelf ook niet te wachten op een langer verblijf bij de club uit de 1e divisie. (bron Brabants Dagblad)
  • Zwaluwen heeft voor volgend seizoen Frank Boer van Westlandia gehaald. De "linkspoot" treft bij de Vlaardingse hoofdklasser een oude bekende. Hoofdtrainer Harry Akkermans, liep vorig seizoen stage bij de zondagselectie van Westlandia.  
Persbericht Verburch
Wim van Laar wordt Algemeen Manager Voetbalzaken bij Verburch
Wim van Laar treedt per 1 juli in dienst bij Verburch als Algemeen Manager Voetbalzaken. Hij ondertekent een contract voor 3 jaar. Daarmee laat de Poeldijkse voetbalvereniging duidelijk zien welke ambities ze heeft: een verdere professionalisering in de jeugdopleiding en de seniorenafdeling.
In zowel de Haagse als de Westlandse voetbalwereld is Wim van Laar een icoon. Hij is nu nog actief als Hoofd Opleidingen bij ADO Den Haag. In het verleden werkte hij onder meer bij VIOS, FC Den Haag ADO, de Voorburgse club Tonegido en bij het Haagse HBS. Doordat Wim van Laar ook 6 jaar bij de voormalige ’s-Gravenzande SV heeft gewerkt, is hij ook binnen de grenzen van het Westland bekend. In 2008 ontving hij de oeuvreprijs van het jaarlijkse Amstel Bier Haags Voetbalgala.
Met de komst van Wim van Laar verwacht Verburch een grote stap te zetten naar de verdere bloei van de club. Voor de komende jaren geven beide partijen aan de toekomst met veel vertrouwen tegemoet te zien.


Ander (opmerkelijk) voetbalnieuws

x

" "

Geen opmerkingen:

Een reactie posten