vrijdag 16 maart 2012

Westlands voetbalnieuws van vrijdag 16 maart 2012


Voetbalnieuws uit de regio


  • Tot verbijstering van iedereen die VCS een warm hart toedraagt, heeft de tuchtcommissie van de KNVB besloten de 3e klassser 4 punten in mindering te geven. Tegenstander GSC ESDO dient "slechts" 1 punt in te leveren. Als de straf van VCS ook in beroep gehandhaafd blijft,  kost het de club een fraaie positie achter koploper Schipluiden. Den Hoorn zou daardoor wel een plaatsje in de top van de ranglijst klimmen.
  • Overigens is Verburch wel blij dat men komende zondag tegen VCS kan spelen. Donderdagavond stond op de clubsite nog een artikeltje dat de wedstrijd van het programma was gehaald. De club ging in dat stukje scherp in op de handelwijze van de bond, de gevolgen voor de vrijwilligers, suppporters, spelers en bestuurders van de Poeldijkse club. Verburch zou dan op Paaszaterdag en -maandag in moeten halen. met alle gevolgen voor o.a. het privé-leven van dien.
  • FC 's-Gravenzande heeft de eerste versterking voor het komend seizoen binnen. Frank de Bruijn maakt de overstap van zondag hoofdklasser Westlandia. "Frits" is daarmee de 3e speler van het kampioensteam die aan het eind van het seizoen vertrekt. Eerder was al bekend dat Virgil Gard en Ton Wüstefeld op zoek zijn naar een andere club.
  • Corné van Doorn heeft volgend seizoen TOGB onder zijn hoede. De trainer, die deze week als ad-interim startte bij Westlandia, wil met voetbalgerichte trainingen waarbij de beleving centraal staat, de spelers optimaal voorbereiden op de wedstrijden. Hij is naast de seniorenselectie ook verantwoordelijk voor de groep onder 23.

Ander (opmerkelijk) voetbalnieuws



" "

Geen opmerkingen:

Een reactie posten