woensdag 21 maart 2012

Westlands voetbalnieuws van woensdag 21 maart 2012


Voetbalnieuws uit de regio

Van de site van VCS
Na alle negatieve berichtpleging van de laatste 2 weken kwam vanochtend dit bericht van de KNVB. Het verandert niets aan het gevoel voor rechtspraak bij de KNVB, maar het is wel leuk voor de jongens van Wout, Edward en de rest van de begeleiding. Gefeliciteerd ! 
"Als gevolg van het uit de competitie nemen van Wanica Star 1 (zon) zal de strijd om de periodekampioenschappen op een aangepaste wijze plaatsvinden en wel als volgt: 
 periode 1: als winnaar van de 'oude 1e periode' heeft Schipluiden 1 het recht verworven deel te nemen aan de nacompetitie. Als gevolg van dit verworven recht zal Schipluiden 1 als winnaar van periode 1 deelnemen aan de nacompetitie. 
 periode 2: de wedstrijddagen 1 tot en met 13 (ieder elftal speelt 12 wedstrijden); VCS 1 wordt als winnaar aangewezen van de ‘nieuwe 2e periode’ omdat Schipluiden 1 periode 1 al heeft gewonnen; periode 3: de wedstrijddagen 14 tot en met 26 (ieder elftal speelt 12 wedstrijden); nog geen winnaar bekend
 Indien Schipluiden 1 of VCS 1 rechtstreeks promoveert naar de 2e klasse, dan zal de 1e respectievelijk 2e periode worden toegewezen aan de hoogst geëindigde ploeg in de eindrangschikking zonder periodetitel. 

Robbert v.d. Velden vertrekt aan het einde van het seizoen bij Barendrecht. De oud-keeper van Excelsior M. heeft nog geen nieuwe club

Het zit Bart Schenkeveld  niet echt mee. Afgelopen zaterdag brak hij tijdens Excelsior-Roda JC zijn jukbeen op vier plaatsen. Hij speelde de wedstrijd wel uit, maar moest geopereerd worden. Het is nog niet duidelijk wanneer de huurling van Feyenoord weer in actie kan komen bij de Rotterdammers.

Jurgen Warbout verruilt komend seizoen FC 's-Gravenzande voor HVC'10. De aanvaller keert dus terug naar zijn roots, want in het verleden kwam hij uit voor Hoekse Boys

Ander (opmerkelijk) voetbalnieuws
Het wordt steeds meer onoverzichtelijk met alle lopende strafzaken voor collectief excessieve misdragingen.

  • VCS en GSC ESDO hebben een straf opgelegd gekregen, maar zeker VCS gaat zich verzetten tegen de 4 punten die men in mindering heeft gekregen
  • Wateringseveld en Laakkwartier zijn enkel en alleen door een rapport van een waarnemer tijdelijk stilgezet, maar tijdens de mondelinge zitting kwam de waarnemer niet opdraven.
  • Monster en Ludgunum hebben verweer ingediend tegen de aanklacht voor vermeend duw- en trekwerk in de rust van het onderlinge duel, maar wanneer de bond tot een oordeel komt......? Wel is bekend geworden dat één van de betrokken spelers van VV Monster verweer in heeft moeten dienen. Hij wordt er van beschuldigd de trainer van Lugdunum geschopt te hebben. 
  • De site van het Haags Amateurvoetbal meldt dat de KNVB zich niet neerlegt bij de vrijspraak in de zaak met PGS/Vogel en Vredenburch. De Bond wil nu op individueel niveau (lees spelerniveau) de zaak een vervolg geven.

" "

Geen opmerkingen:

Een reactie posten