zaterdag 27 september 2014

27 en 28 september 2014 Waar komen "onze" betaald voetballers dit weekend in actie

ZATERDAG

TONY VILHENA moet afwachten op hij  in de lastige uitwedstrijd bij Goahead in de basis of op de bank bij Feyenoord start. Lex heeft IMMERS zijn plekkie op het veld weer terug. Vanaf 20:45 wordt het billen knijpen voor de trouwe supporters van de Rotterdamse club.
Een mooie 4-0 overwinning voor Feyenoord, maar geen speeltijd voor Vilhena

Het geplaagde Heracles (BART SCHENKEVELD)  moet naar PEC Zwolle. De ploeg uit Almelo heeft ondanks de aanwezigheid van de rots in de branding uit Den Hoorn op dit momen 0 punten uit 6 wedstrijden.
Heracles verloor met 4-2 in Zwolle

Om 19:45 gaat Sparta op het Kasteel op jacht naar weer 3 punten, Met ROY KORTSMIT onder de lat en JOHAN VOSKAMP en Glandon in de aanval  moet FC Almere verslagen worden.
Roy Kortsmit hield op het Kasteel de 0 en Voskamp opende in de 29e minuut de score.  Het werd uiteindelijk 3-0

ZONDAG

Om 12:30 trapt Excelsior R. af tegen SC Cambuur. Voor trainer MARINUS DIJKHUIZEN een speciale uitdaging om de succesvolle Friese formatie te bestrijden. Hij was daar immers als spits 3 jaar succesvol (90 competitiegoals). Behoudens fysiek problemen zullen JEFF STANS en JORDAN BOTAKA in de basis starten.

Last but not least: Doelman MAARTEN DE FOCKERT start zondagmiddag op 16:45 op de bank van Heerenveen. Zijn "Friese" collega zal tegen PSV de nul moeten zien te houden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten