maandag 26 mei 2014

Maandag 26 mei 2014


De derby komt er weer aan

In Midden-Delfland kan men zich komend seizoen opmaken voor 2 gave wedstrijden. Door de promotie van Den Hoorn naar de 2e klasse kunnen de supporters zich eindelijk weer opmaken voor hun eigen "Nederland-Belgiƫ " en alle festiviteiten die daarbij horen.

Voor trainer Pim v.d. Hoorn is het zijn 2e succes in 12 maanden.. Vorig jaar coachte hij MVV'27 naar de titel in de 3e klasse, nu doet pakt hij in de nacompetitie weer een felbegeerde prijs.
Volgend seizoen is V.d.. Hoorn verantwoordelijk voor HVC'10. Over 2 weken weet hij of hij in De Hoek aan de slag gaat bij een 1e of een 2e klasser.

Overig nieuws: Poule-indelingen seizoen 2014-215

De KNVB gaat op 27 juni a.s. de indelingen voor het nieuwe seizoen in het standaardvoetbal  bekend maken. Met name in de 2e en 3e klasse kan dat behoorlijke gevolgen hebben. De diverse besturen hebben immers met elkaar afgesproken dat niet de districtsgrenzen maar de afstanden de indeling gaan bepalen. Dat kan nog wel eens tot verrassingen gaan leiden.
Bij een concept-indeling voor het nieuwe seizoen op basis van huidige klasses, zou bijv. de 2e klasse van Naaldwijk en Monster versterkt worden met Zantvoort en Argon (Mijdrecht) en zouden MVV'27 en VDL in de regio Rotterdam/Brabant gaan spelen.
Eind volgende maand zal blijken welke verrassingen de bond voor de clubs uit de regio in petto heeft en welke derby's gaan sneuvelen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten