dinsdag 27 mei 2014

Dinsdag 27 mei 2014


Beloftes Schipluiden spelen finale

In de Delftse competitie voor teams tot en met 23 jaar komt Schipluiden vanavond in actie tegen DWO. De wedstrijd wordt gespeeld bij Full Speed.
In het najaar zal de winnaar naar verwachting in actie komen tegen de winnaar van de Westlandse finale.  De beloftes van VELO en Westlandia strijden op zaterdag 14 juni a.s. om die felbegeerde titel.

Flynth Westland Cup

De organisatie heeft een extra vrije avond. De 2 voor vanavond geplande wedstrijden zijn vervallen. Excelsior M. en FC 's-Gravenzande zijn zonder te spelen door naar de volgende ronde.

Overig nieuws: 1/2 finale topklasse zaterdag

Vanavond komen de zaterdagteams voor het eerst in actie voor de 1/2 finales. Op 31 mei zijn de returns. De winnaar na 2 wedstrijden speelt op 7 juni de finale voor de nog resterende plaats in de topklasse.
  • Ajax - Noordwijk
  • SteDoCo - Staphorst

Overig nieuws: bijltjesdag in trainersland

3 gediplomeerde trainers zijn gisteren hun baan kwijt geraakt. Clarence Seedorf mag na een klein 1/2 jaar AC Milan al weer wat anders gaan zoeken.
Bij Roda JC heeft de degradatie nog 2 slachtoffers opgeleverd. Trainer Jon Dahl Tomasson kan na een bewogen 5 maanden in Limburg, al weer op zoek naar een andere baan. Dat zal de club wel het nodige  gaan kosten, want hij stond nog voor 3 jaar onder contract. Ook technisch manager Leon Vlemmings werd de laan uitgestuurd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten