donderdag 1 mei 2014

Donderdag 1 mei 2014

Westlands nieuws


HVC'10 meldt dat Robin van der Meer de overstap maakt van FC s-Gravenzande naar de Hoekse club. De 22 jarige verdediger begon bij Hoekse Boys en kwam de afgelopen 3 jaar uit voor de selectie van de Westlandse hoofdklasser
Op zich een verrassende ontwikkeling, daar enige tijd geleden FC 's-Gravenzande op de eigen site publiceerde dat  Robin v.d. Meer had "bijgetekend". 
Robin van der Meer
De aanvallers van de tegenpartij hebben altijd een lastige middag als Robin in de basis staat. Robin staat bekend om zijn snelheid en stevige verdedigende acties, maar ook om zijn rushes langs de zijlijn. Als speler van FC2 heeft ook hij dit seizoen al een aantal keer in de basis gestaan bij FC1. We zijn dan ook benieuwd of Robin deze groei kan doorzetten. (bron site FC 's-Gravenzande.)

Martin la Cruz  is een nieuwe aanwinst van Westlandia. De  aanvaller maakt de overstap van de beloftes van NAC Breda naar de Naaldwijkse hoofdklasser.  Eerder speelde hij ook voor Sparta R. en de Oranje onder 15/16
Bij zijn overgang van Sparta naar Breda  gaf de speler aan
"Ik kan zowel links als rechtbuiten spelen, of als schaduwspits. Ik zie wel waar de coach me plaatst, "

Het bestuur en de technische commissie (TC) van S.V. Loosduinen hebben in samenspraak met de nieuwe hoofdtrainer Richard Douw overeenstemming bereikt met Ramses van Rijn voor de functie van assistent-trainer bij de A-selectie van S.V. Loosduinen ingaande het nieuwe seizoen. Hij is de opvolger van Antoin Hoovers die aan het einde van het seizoen stopt na vier jaar als assistent-trainer werkzaam te zijn geweest bij S.V. Loosduinen. Hij gaat zich nu verder richten op het behalen van zijn trainersdiploma’s en zegt ook toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

De wedstrijden


Komend weekend de voorlaatste speelronde van seizoen 2014-2015. De WOS is bij de volgende wedstrijden live aanwezig:
  • FC ’s-Gravenzande-Oranje Wit door Leo de Jong
  • Lyra-SVC’08 door Johan Voskamp 
  • SC Monster-VDL door Andre Zijlstra
  • Naaldwijk-HVC’10 door Leo Boon (radio) en Stefan van Eijk (TV)
  • KMD-TransvaliaZW door Willem Lenting
  • HBSS-MSV’71 door Henk Schaafsma
  • Westlandia-De Zouaven door Leo Alleblas
  • VELO-Nieuwkoop door Sjoerd de Vos
  • Schipluiden-VUC door Ruud de Jong
  • SJZ-Verburch door Martijn Molenaar

Overig nieuws


Van de site van de KNVB\
Het is bekend dat ook in het nieuwe seizoen een redelijk groot aantal verenigingen de overstap van het zondag- naar het zaterdagelftal gaat maken. Als gevolg hiervan zal het aantal poules van de zondagcompetitie naar verwachting afnemen tot maximaal drie. Uiteraard heeft dit gevolgen voor de reisafstanden voor de betreffende elftallen, maar zeker ook voor de kwaliteit van de competitie en de promotie-/degradatieregeling.

Hierover wil de KNVB met de verenigingen, uitkomende in de vierde klassen, een themabijeenkomst houden. Met de besturen van die verenigingen zal gediscussieerd worden over de manier waarop volgend seizoen de competitie van de vierde klassen zondagvoetbal kwalitatief gezien volwaardig aangeboden kan worden. Het is uiteraard ook de bedoeling om daarbij te proberen tegemoet te komen aan de wensen en verzoeken van de verenigingen.

Hoe de KNVB deze competitie vorm wil gaan geven, wil het graag met de clubs bespreken op een tweetal bijeenkomsten. Ook worden de verenigingen tijdens deze themabijeenkomsten verder geïnformeerd over de mogelijke toekomstplannen rond de competitie standaardvoetbal.

De themabijeenkomsten zijn bedoeld voor zowel de zaterdag- als de zondagverenigingen die in het nieuwe seizoen (waarschijnlijk) met een elftal in een vierde klasse gaan uitkomen.

De twee bijeenkomsten zijn vastgesteld op:

woensdag 21 mei 2014 bij sv Wassenaar (Charlottestraat 7, 2245 VW Wassenaar)
maandag 26 mei 2014 bij vv Steeds Hooger (Kanaalweg 84, 3041 JE Rotterdam).
(Beide bijeenkomsten vangen aan om 19.30 uur

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten