vrijdag 2 mei 2014

Vrijdag 2 mei 2014

Westlands nieuws


BVCB heeft Jan Everse aangesteld als technisch adviseur voetbalzaken. De 60-jarige voormalig betaald voetballer en oud-eredivisietrainer gaat de jeugdopleiding van BVCB verder verbeteren en de trainers ondersteunen bij hun werkzaamheden op het veld. In het verleden trainde Jan Everse o.a. Sparta, FC Zwolle en SC Heerenveen, maar natuurlijk ook 2 seizoenen Excelsior M.

Zaterdag a.s., na de wedstrijd tegen Oranje Wit, neem FC 's-Gravenzande van enkele selectiespelers. De volgende spelers zullen om uiteenlopende redenen volgend seizoen geen deel meer uit maken van de selectie van FC ’s-Gravenzande:
Brendan v.d. Berg, Sevy Tahsin(Claudio), Cas Ruijs, Steve Escalona, Robin v.d. Broek, Bart Broos, Stefan Noordam, Robin van de Meer, Robert Mulder, George van Scheijndel.
Van de volgende spelers wordt ook afscheid genomen maar die zijn er zaterdag niet bij: Yoram Westhoff en Jesse van Beek
Ook keeperstrainer Hans Suiker gaat de club verlaten en is er a.s. zaterdag ook niet bij.

De wedstrijd van FC 's-Gravenzande tegen Oranje Wit staat overigens zaterdag onder leiding van Roelof Luinge.

Dat Steve Escalona vertrekt bij Fc 's-Gravenzande is nieuw(s). Eerder dit jaar was op de site van de club onderstaande tekst te lezen :
Steve die veelal als invaller zijn minuten maakt zal ook volgend seizoen in het shirt van FC ’s-Gravenzande te zien zijn. De Arubaanse international is de enige international die FC ’s-Gravenzande in zin selectie heeft. De zeer ervaren speler die op verschillende posities goed uit de voeten kan wil zich als basisspeler gaan bewijzen.

De wedstrijden


Op deze site stonden gisteren al de wedstrijden die live te volgen zijn bij de WOS. Toch staan er nog meer wedstrijden op het programma.
thuis uit Scheidsrechter
ONS Boso Sneek Excelsior M.
MVV'27 DSVP
*P2* Honselersdijk *P1* Houtwijk
*K* Westlandia Quick Steps
*K-P2* Quintus Verburch
*P1* Maasdijk --vrij ( was H.Sport)

Overig nieuws


De KNVB heeft de finale voor de beloften-teams van Feyenoord en Vitesse uitgesteld. Beide teams weten dat er tijdens wedstrijden van het 2e team slechts 2 spelers in actie mogen komen, die 23 of meer wedstrijden in het 1e team hebben gespeeld. Vitesse ging er vanuit dat Rochdi Achenteh speelgerechtigd was in de wedstrijd tegen FC Dordrecht.. Hij had immers pas 6x in het elftal van Peter Bosz gespeeld. Eerder dit seizoen was Achenteh echter ook al 17x basisspeler bij PEC Zwolle. Vitesse zegt echter dat hij speelde met toestemming van de bond

Sparta R. moet vanavond in Eindhoven minimaal 1x scoren om de volgende ronde van de nacompetitie te kunnen halen. Afgelopen maandag eindigde de heenwedstrijd op Spangen in 1-1. De winnaar na 2 wedstrijden treft in de volgende ronde de nr. 17 van de eredivisie. (Roda JC of NEC).

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten