dinsdag 29 april 2014

Dinsdag 29 april 2014

Westlands nieuws


Excelsior M. heeft zich voor komend seizoen weten te versterken met de 30-jarige Marciano Bruma. De Rotterdammer trainde al enkele weken mee met de selectie van Cesco Agterberg en dit beviel zowel de club als de speler dermate goed dat er een overeenkomst voor het seizoen 2014-2015 is afgesloten. De oudere broer van Oranje-international Jeffrey Bruma is een ervaren speler die op meerdere posities uit de voeten kan. Hij speelde tijdens zijn loopbaan achtereenvolgens voor Sparta, Barnsley, Willem II, Arka Gdynia, Lech Poznan en Rijnsburgse Boys.
Met het aantrekken van Bruma is de selectie voor het seizoen 2014-2015 nagenoeg compleet. (bron site van de club)

Hakan Copur en Adam van Buuren nemen na dit seizoen afscheid van de A-selectie van MVV'27. Copur hangt na dit seizoen zijn schoenen in de wilgen en stopt als actief voetballer. Van Buuren gaat zich zeker 1 jaar volledig richten op afstuderen en het opzetten van een eigen bedrijf. (bron site van de club)

In West II wordt het zaterdagvoetbal steeds interessanter. Dit district heeft nog maar 11 klasses op zondag en inmiddels 13 op zaterdag. In totaal zijn er in het Nederlandse voetbal voor de hoogste amateurteams 121 klasses op de zondag en maar 68 op zaterdag.....
Op dit moment is bekend dat 10 verenigingen in West II, waaronder Verburch uit Poeldijk, geen standaardelftal meer op zondag in zullen schrijven. 
Het districtsbestuur gaat zich daarom wederom met de clubs beraden  op de toekomst van het standaardvoetbal in het weekend.


De Westlandcup

KMD - Westlandia za.

Den Hoorn - Westlandia zo..

HV/Omroep West Toernooi 


Vandaag zou Westlandia in actie komen voor deze cup. Door trieste omstandigheden konden de mogelijke tegenstanders VUC en FC Lisse nog niet in actie komen. Die wedstrijd staat nu voor vanavond in Den Haag gepland.

Overig nieuws


x

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten