vrijdag 18 oktober 2013

vrijdag 18 oktober 2013

Westlands nieuws


VV Maasdijk en korfbalvereniging Dijkvogels gaan mogelijk samen gehuisvest worden op het complex aan de Lange Kruisweg. De gemeente is hierover met beide verenigingen in gesprek. De overleggen zijn er op gericht om medio volgend jaar een besluit te nemen over centralisatie van het sportgebeuren in Maasdijk.

---

De Wedstrijden

HVC'10 oefent morgenmiddag tegen FC Rijnvogels.

Overig nieuws


Leonidas uit Rotterdam krijgt eindelijk een nieuw hoofdveld (kunstgras). Afgelopen jaren was de staat van dat veld voor de tegenstanders vaak een doorn in het ook. Leonidas moest meer dan eens doorgeven dat de mat niet bespeelbaar was Dit had weer tot gevolg dat er uitgeweken moest worden naar een hoofdveld van een andere vereniging of dat er doordeweeks moest worden ingehaald.  De gemeente heeft eindelijk besloten om de mat aan het Erasmuspad te voorzien van kunstsprieten.

XerxesDZB za. heeft noodgedwongen afscheid genomen van zijn hoofdtrainer. Dit is het gevolg van een gerechtelijke uitspraak over ongewenst gedrag in zijn functie als fysiotherapeut bij instanties waar hij, naast het voetbal, werkzaam was (bron AD). De club die waarden en normen hoog in het vaandel heeft staan, vond het ongepast om de trainer langer in dienst te houden. Cor Pot is nu als tussenpaus aangetrokken bij de hoofdklasser za.. De trainer van o.a. Jong Oranje doet dit als vriendendienst voor zijn oude cluppie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten