dinsdag 15 oktober 2013

Dinsdag 15 oktober 2013

Westlands nieuws


De KNVB (West 1) heeft besloten dat Westlandia komende zondag in moet halen tegen Hollandia. Dat betekent dat voor komende zaterdag geplande bekerwedstrijd bij en tegen SHO op dinsdag 29 oktober gespeeld gaat worden.
Mogelijk dat ook district West 2 nog voor komend weekend geplande bekerwedstrijden gaat verplaatsen.

Persbericht van HVC'10
Aanstaande dinsdag start de nederlaagserie bij HVC’10 in Hoek van Holland. HVC’10, koploper in de 2e klasse C, ontvangt topklasser Excelsior Maassluis op sportpark “De Rondgang”.
Met een fantastische jeugdopleiding en een eerste elftal dat uitkomt in de topklasse is Excelsior Maassluis een aansprekende tegenstander voor HVC’10. Trainer aan de lavendelstraat is Cesco Achterberg, die dus in zijn eerste seizoen kampioen werd in de hoofdklasse. Met Hoekenezen Jesper Leerdam en Jorno Reurink in de gelederen zijn de tricolores ook nog een beetje “Hoeks getint”. Leerdam heeft een verleden bij vv Hoek van Holland en Reurink een speelde een aantal jaren bij vv Hoekse Boys. Leerdam zal zeker niet van de partij zijn dinsdag, hij liep afgelopen weekend in de uitwedstrijd tegen Ijsselmeervogels zwaar knieletsel op. Vanaf deze plek willen wij namens HVC’10 Jesper een spoedig herstel toenwensen!
De start van de kersverse topklasser was ijzer sterk. Uit de eerste drie wedstrijden pakte Excelsior Maassluis 7 punten. Uit de laatste 5 potjes werden er alleen nog 3 punten behaald tegen Excelsior’31. Afgelopen zaterdag verloren de Tricolores met 5-1 van IJsselmeervogels.
Het lijkt een fantastische opening te worden van het Yvonne Woondecoraties Nederlaagserie toernooi. Wij hopen op veel supporters uit zowel Hoek van Holland als Maassluis om deze mooie pot te aanschouwen. Laat Excelsior Maassluis zien dat ze thuis horen in de topklasse of weet HVC’10 misschien wel te stunten? We gaan het dinsdag meemaken!!!
De wedstrijd zal aanstaande dinsdag starten om 20.00 uur. De wedstrijd staat onder leiding van de heer Greveling. De toegang tot dit duel is gratis.



Overig nieuws


CLUBGEBOUW DIE HAGHE DOOR BRAND GETROFFEN!
Zondagavond is er door de politie een brand geconstateerd in ons clubgebouw welke brand al snel door de gealarmeerde brandweer tot middelgrote brand werd uitgeroepen. Een deel van het clubgebouw -in huidige staat- moet zo goed als verloren worden beschouwd. Over de oorzaak van de brand zal de technische recherche van de brandweer nader onderzoek doen.  (bron site Die Haghe)

Wedstrijden


KNVB beker: Voorschoten'97 za.  - Den Hoorn 1-1 Den Hoorn door na strafschoppen
Rijnvogels is ook door naar de volgende ronde. Be Fair werd met 7-4 naar huis gestuurd.

Nederlaagserie HVC'10 - Excelsior M. 0-3

Oefenwedstrijden
  • SC Monster - Westlandia. 3-1 (W) Joost van Schie
  • FC 's-Gravenzande <23 tegen Quick
  • Forum Sport -VELO 1-2
  • VDL <23 - VFC >23

Nieuws van Oranje 


WK kwalificatie: Turkije - Nederland . De Turken hebben een overwinning nodig om de play-offs te bereiken. Oranje moet winnen om bij de loting WK geplaatst te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten