maandag 14 oktober 2013

Maandag 14 oktober 2013

Westlands nieuws


Afgelopen zondag was de wateroverlast zelfs voor de kunstgrasvelden spelbreker voor de competitie. Geen van de teams uit de regio kon in actie komen.
Komend weekend staat als inhaalweekend gepland. Vraag is wat de bond gaat doen, want diverse clubs hebben voor komend weekend ook bekerverplichtingen.
Westlandia 1 bijvoorbeeld moet inhalen tegen Hollandia en treft SHO voor de beker. De ploeg uit het zaterdagvoetbal heeft ook nog een akkefietje aan de hand. Afgelopen zaterdag werd de wedstrijd tegen  Sliedrecht door de scheidsrechter na een opstootje tussen de spelers gestaakt

Van de site van KMD
Daar gaan we dan........
Aanstaande maandag zal gestart gaan worden met de daadwerkelijke aanleg van de nieuwe velden. Wat een geweldig moment.
Komende 5 weken zal o.a. gewerkt worden aan het opruimen van de kavel, baggeren van  de watergangen en het dempen van de sloot tussen de strook en onze velden.
Eind April zal daadwerkelijk gestart worden met de aanleg van de nieuwe (kunst)grasmat. Dus dat laat nog even op zich wachten.
Naast het melden van dit mooie moment willen we, aandacht vragen voor de verkeersbewegingen op het terrein. Er zullen in de komende tijd veel vrachtwagens het via de parkeerplaats en het pad naar de kantine naar het bouwterrein rijden. Hierdoor is het, met name op vroege trainingsmomenten opletten geblazen. Kom dan ook zoveel mogelijk via het achterentree aan de Bovendijk naar de trainingen.
Voor het beschermen van de bestrating zal vanaf de Heulweg een zogenaamde platenbaan worden neergelegd. Stalen platen die bij nat weer, in combinatie met aarde wel eens glad kunnen zijn. Er zal zoveel mogelijk worden schoongemaakt maar toch blijft het oppassen voor uitglijden.
Tevens zal tussen het 3e veld en het kunstgrasveld(je) een transportbaan worden neergelegd welke wordt afgeschermd met een hekwerk. Hierdoor zal de uitloopstrook iets smaller worden.
Kortom: Blij dat ‘ze’ begonnen zijn maar wel opletten voor het verkeer!
Het bestuur.
 


---

....

Westlanders bij BVO


De uitwedstrijd van de dames van ADO Den Haag bij  Standaard Luik was er een om snel te vergeten. Met Michelle Vrieling ruin een uur in de basis en Mandy van Dijk als invalster in het laatste kwartier, werd het voor het team van coach Sarina Wiegman een 6-1 nederlaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten