woensdag 16 oktober 2013

woensdag 16 oktober 2013

Westlands nieuws


Ook district West II heeft voor komend weekend de afgelaste wedstrijden van afgelopen zondag ingelast. Voor diverse clubs betekent dat het geplande bekerprogramma  weer verschuift naar dinsdag 29 oktober a.s.
Naast de zondagclubs uit de regio moeten dit weekend ook FC 's-Gravenzande (Kloetinge), KMD (Ariston'80) en Naaldwijk (Vitesse D.) thuis inhalen.

Van de site van Excelsior M.
Afgelopen zaterdag viel Jesper Leerdam in de wedstrijd IJsselmeervogels – Excelsior M uit met een ogenschijnlijk zware knieblessure. Wat die zaterdagmiddag werd gevreesd is vandaag helaas bevestigd. Jesper heeft zijn voorste kruisband afgescheurd en heeft mogelijk nog meer knieletsel opgelopen. Ook met de meniscus ziet het er niet goed uit, maar de exacte diagnose wordt pas in de loop van deze week door de artsen bekend gemaakt. Dinsdag wordt er een MRI-scan gemaakt en woensdag volgt een gesprek met de artsen. Dan zal ook beslist worden of en wanneer Jesper geopereerd zal worden.
Een verschrikkelijke tegenvaller voor de Westlander die juist zijn zinnen had gezet op dit seizoen. Een lange periode van herstel ligt in het verschiet; de exacte duur is nog niet aan te geven maar zeker is dat Jesper dit seizoen niet meer in actie zal komen.


Overig nieuws


3 voetbalclubs in Zoeterneer zijn onaangenaam verrast door een naheffing voor het energieverbruik over de afgelopen periode. DSO moet ca. 20.000 euro bijbetalen. DWO zal ergens 17.000 euri moeten vinden. FC Zoetermeer is ook de klos, maar dat bedrag is niet bekend gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten