woensdag 7 augustus 2013

Woensdag 7 augustus 2013

Westlands nieuws



VELO is in de 1e klasse zondag ingedeeld bij CVV Zwervers. Deze club heeft recent versterkt met Youssef El Akchaoui  De linkspoot kon in het betaalde voetbal geen emplooi meer vinden en koos vervolgens voor de club uit Rotterdam. El Akchaoui kwam eerder uit voor o.a. Excelsior R., Heerenveen. NEC, ADO Den Haag en NAC

Overig nieuws


PSV speelt vanavond de return van de voorronde C.L. tegen Zulte Waregem. Thuis wonnen de Eindhovenaren overtuigend met 2-0, maar behaalde successen in het verleden..... ..
Het wordt een cruciaal duel in Belgiƫ, want de winnaar over 2 duels weet zich verzekerd van een Europees vervolg in de poulefase van de Champions- of Europa league.
De winnaar gaat immers door naar de laatste voorronde C.L. Bij winst plaatst men zich dan voor het miljoenenbal Uitschakeling betekent poulewedstrijden in de E.L.
De verliezer van vanavond speelt nog een dubbele plaatsingswedstrijd voor een plaats in de poulefase van de E.L., met alle risico's van dien. Feyenoord zag vorig jaar op deze wijze de Europese droom  al in augustus uiteen spatten. Na uitschakeling in de voorronde C.L. door Kiev, verloor men de laatste voorronde in de E.L. van Sparta Praag.

In het AD van dinsdag luidt Haaglandia de noodklok. Trainer Grunholz heeft dringend behoefte aan uitbreiding van de selectie van de zondag-topklasser. Afgelopen weekend kon men, door gebrek aan spelers, zelfs niet in actie komen in een oefenwedstrijd.
Haaglandia kan ook niet meer putten uit het 2e elftal, want daar is de stekker uitgetrokken.
De club uit Rijswijk zal erg creatief moeten zijn, want overschrijvingen binnen het amateurvoetbal na 15 juni zijn in de regel uitgesloten. Men zal zich dus moeten versterken met spelers die geen club hebben kunnen vinden in het betaalde voetbal. Daar hangt echter wel een prijskaartje aan......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten