dinsdag 6 augustus 2013

Dinsdag 6 augustus 2013

Westlands nieuws



PERSBERICHT
Dit jaar is het 90 jaar geleden dat Loosduinen niet zelfstandig meer is en geen burgemeester meer heeft, dit door de annexatie in 1923 door de gemeente Den Haag. Dit jaar bestaat de Commissie Loosduinen ook 90 jaar! Als aandenken hieraan worden in Loosduinen in de maanden juli en augustus 2013 een aantal feesten georganiseerd.
Vanuit de Commissie Loosduinen heeft S.V. Loosduinen ook een verzoek ontvangen om ter gelegenheid hiervan een voetbalwedstrijd te organiseren van een Loosduins elftal. Gezien het Loosduinse verleden, en de nog steeds goede contacten vanuit Loosduinen met het Westland en de Westlandse voetbalverenigingen, is de afspraak gemaakt om een wedstrijd te spelen tegen het Westlands elftal. Een elftal, bestaande uit de beste spelers van de Westlandse voetbalverenigingen dat al jaren onder auspiciĆ«n van Fevo West wedstrijden speelt tegen BVO’s en Westlandse verenigingen. Zaterdag 10 augustus 2013 speelt dit elftal, dat onder leiding staat van Johan Voskamp, tegen hoofdklasser Westlandia om de Flynth Super Cup in Naaldwijk. Het is al weer lang geleden dat een Loosduins elftal werd geformeerd. Door Kees van der Kolk is voor dit duel een selectie samengesteld die voor het merendeel bestaat uit bestaat echte Loosduiners spelende bij ADS, GDA zaterdag en zondag GDA, S.V. Houtwijk en S.V. Loosduinen. Helaas kon Oranjeplein/Postduiven door vakanties geen spelers leveren.

De wedstrijd van het Loosduins elftal tegen het Westlands elftal wordt gespeeld op vrijdagavond 16 augustus 2013 op het terrein van S.V. Loosduinen, Sportpark Madestein, aan de Madesteinweg, de aanvang is: 19:30 uur! Het arbitraal trio bestaat uit Loosduiners, te weten scheidsrechter Ron van den Berg, die wordt geassisteerd door Peter den Hartog en Herman Merkestein. Gezien het bijzondere karakter van de wedstrijd wordt de aftrap verricht door Karsten Klein, wethouder Jeugd, Welzijn en Sport van de gemeente Den Haag, tevens wethouder van het stadsdeel Loosduinen. Daarnaast zijn ook vertegenwoordigers van de Commissie Loosduinen en de gemeente Den Haag aanwezig. De wedstrijdbal is geschonken door de KOM Loosduinen. De organisatie is in handen van S.V. Loosduinen.

Voor het Loosduins elftal zijn door Kees van der Kolk de volgende spelers uitgenodigd:
  • ADS: Merlijn Dingemans, Kai Steijn van Hensbroek en Kasper Oomes
  • GDA zami: Roy Hartman. Danny van Kesteren en Brian Veldboom
  • GDA zomi: Dennis Lubout, Tom Vrieling en Bas van Zee
  • S.V. Houtwijk: Jerry Hoogenboom, Murad Yildiz en Danny van der Zwan
  • S.V. Loosduinen: Stefan van de Berg, Koen van Dijk, Ronald van Hasselt en Jeroen Rampaart
Trainer: Kees van der Kolk, leider: Leon van Vliet; verzorger: Jori Campfens
De toegang is gratis voor deze bijzondere wedstrijd en het belooft een mooi spektakel te worden vrijdag 16 augustus bij S.V. Loosduinen, op Sportpark Madestein!
Meer informatie bij Dick Hartman, secr. S.V. Loosduinen
e-mail: secretaris@svloosduinen.nl telefoon: 06-10570872/0174-420578

x

De wedstrijden


Westlandia zo. TOGR
Excelsior M. Nieuwkoop thuistoernooi
SC Monster Die Haghe Polanenbokaal
Lyra HVC'10 Polanenbokaal
PGS/Vogel Loosduinen Jan Pronktoernooi
Quintus MSV'71 Mazda Huismantoernooi
Maasdijk KMD Mazda Huismantoernooi
Verburch Honselersdijk





Overig nieuws


x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten