woensdag 10 juli 2013

Woensdag 10 juli 2013


Westlands nieuws

Op dinsdag 6 en donderdag 10 augustus a.s. wordt weer het jaarlijkse Huisman Mazda-Hyundai-toernooi bij voetbalvereniging Maasdijk gespeeld. Op de openingsavond staan de teams van Maasdijk en KMD tegenover elkaar. Op veld 2 wordt dan de wedstrijd Quintus - MSV'71 gespeeld.
De winnaars en de verliezers van beide wedstrijden treffen elkaar vervolgens op zaterdag. Voor de nieuwe trainers Fieret (Maasdijk) en Wapenaar (MSV'71) een moooie gelegeheid om de groep snel beter te leren kennen. Beide verenigingen willen na de degradatie zo snel als mogelijk weer terug naar de 2e klasse
De heren Spaans en Smit zullen de wedstrijden gaan fluiten.

Sparta heeft zonder Johan Voskamp met 7-0 gewonnen van het regio-elftal van Midden-Limburg.  Roy Kortsmit verdedigde het eerste uur het doel van de Spartanen.


Overig opmerkelijk nieuws

Mitchell Schet stapte vorig jaar over van RKC naar FC Groningen Toen (23 mei 2012) stond op deze site te lezen dat Schet enige jaren gelden indruk maakte in de wedstrijd van Jong Feyenoord tegen het Westlands elftal. De aanvaller leek op het veld van Sportclub Monster de opvolger te kunnen worden van Slory. Helaas heeft een vervelende blessure toentertijd roet in het eten gegooid.
Toch zijn ze hem hier in de regio niet vergeten. Het is zo goed als zeker dat hij de komende dagen een contract tekent bij ADO Den Haag.

Bron: B-Side Rats, BN/De Stem
NAC-Swansea City gaat niet door. De wedstrijd werd na een eerder verbod verplaatst naar Den Haag om daar achter gesloten deuren afgewerkt te worden. Maar dat kan nu blijkbaar ook niet. De Haagse hermandad vreest voor een confrontatie tussen aanhangers van NAC en FC Oss. ‘FC Oss, huh?’ horen wij u denken. Dat zit zo: in Den Haag wordt aanstaande woensdag ook een wedstrijd tussen ADO Den Haag en de Ossenaren afgewerkt. En ondanks het onmogelijke tijdstip van 16u, ondanks het feit dat de wedstrijd achter gesloten deuren wordt afgewerkt en ondanks het feit dat knokken bij een oefenwedstrijd sowieso iets voor sneue types is, ziet men voldoende aanleiding om wederom een streep door de oefenwedstrijd te zetten.
Swansea speelt nu om 16:00 uur tegen Haaglandia. NAC moet voor deze ellende nog € 18.500,-- aftikken (wedstrijdvergoeding).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten