dinsdag 9 juli 2013

Dinsdag 9 juli 2013


Westlands nieuws

Het regioteam van Midden-Limburg neemt het vandaag op tegen Sparta R.
Roy Kortsmit kan onder de lat proberen te bewijzen dat hij, na het vertrek van Pellatz,  de 1e keeper van de Rotterdammers dient te zijn. Voor Johan Voskamp de mogelijkheid om in de aanloop naar de competitie zijn scherpte voor de goal verder te verbeteren.

HVC'10 zal in het najaar een nederlaagserie spelen tegen Topklasser Excelsior M., hoofdklassers Westlandia en FC 's-Gravenzande en last but not least Jong Sparta. Deze serie zal gesponsord worden door Yvonne Woondecoraties en de Business Club van HVC’10.


Overig opmerkelijk nieuws
De wethouder Sportzaken van Vlaardingen heeft zich bij de sporters en verenigingen bijzonder "" populair""  gemaakt.  Hij is van mening dat sommige clubs een huurverhoging van 180%  prima op kunnen vangen... Zo gaat de huur van VFC van ca. € 9.500,-- naar ca. € 26.500,-- per jaar.  Bij Zwaluwen gaat de jaarlijkse bijdragen van ca. 13 naar € 29.000,--. De nieuwe huurprijs is voor het grootste deel gebaseerd op het aantal vierkante meters van de kantine......De clubs hebben zelf en m.b.v. de KNVB getracht het tij te keren, maar de gemeente geeft geen krimp. Er moet € 180,000 meer in het laatje komen..... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten