zondag 30 juni 2013

Zondag 30 juni 2013


Westlands nieuws

De BVO's zijn al weer gestart met de voorbereiding op de competitie, ook kwamen de meeste jongens uit de regio in actie:

  • Johan Voskamp speelde met Sparta 1 helft tegen VDL . Hij scoorde 3x
  • In de 2e helft van die wedstijd mocht Roy Kortsmit in het doel. Hij hield de nul (10-0)
  • Robert Zwinkels kwam niet in actie met ADO bij Laakkwartier
  • Jeff Stans debuteerde bij Excelsior R. met een basisplaats. Nieuwe coach Adri Bogers liet gem 90 minuten staan. Het werd tegen Be Fair 4-0
  • Rangelo Janga liet in de 2e helft van Excelsior R. , met een goal en een assist van zich spreken.  

Sportclub Monster heeft het beachsoccer toernooi in Ter Heijde gewonnen. In de finale werd het team van Naaldwijk pas in de verlenging verslagen.
Bij de dames ging de titel naar Lyra. Zij versloegen in de strijd om de 1e plaats de dames van Monster.

De KNVB laat op de website het volgende weten:
In het najaar van 2012 heeft de bondsvergadering een reglementswijziging goedgekeurd. Dit betreft een aanpassing van artikel 17 van het Algemeen Reglement. Hierin is bepaald dat de in de door het bestuur amateurvoetbal aangewezen klassen, teams dienen te beschikken over een trainer-coach die niet alleen in het bezit is van een geldige trainerslicentie maar ook als coach staat geregistreerd bij het betreffende team.
Met ingang van het seizoen 2013/’14 vindt een verscherpte controle plaats op trainerslicenties. Voor aanvang van elke wedstrijd worden de gegevens van de trainer-coach namelijk ingevoerd op het digitale wedstrijdformulier.
Voorbereiding in Sportlink Club
De eerste stap is het toekennen van de trainer-coach aan het zogenaamde bondsteam. Paragraaf 4.2.2 van de handleiding DWF en bondsteams beschrijft welke acties u moet uitvoeren om een trainer-coach aan het bondsteam te koppelen.
Rolverdeling op de wedstrijddag
Trainer-coach
De trainer-coach zorgt ervoor dat zijn/haar trainerslicentiepas bij de wedstrijd aanwezig is en overhandigt deze aan de scheidsrechter.
Aanvoerder
De aanvoerder is verantwoordelijk voor de juiste invulling van het DWF. Op het DWF geeft de aanvoerder aan bij de teams die uitkomen in de eerder genoemde klassen wie de trainer-coach is. De aanvoerder is verantwoordelijk voor de juistheid van gegevens. Wanneer het bondsteam is gevuld verschijnt de trainer-coach automatisch op het DWF. Als de trainer niet aanwezig is, vervangt de aanvoerder de trainer-coach op het wedstrijdformulier.
Scheidsrechter
De scheidsrechter controleert de trainerslicentiepas van de trainer. Wanneer de pas aanwezig is, geeft de scheidsrechter hierop een akkoord. Bij het ontbreken van de pas geeft de scheidsrechter dit aan. Let op, als de trainerslicentiepas niet aanwezig gaat de wedstrijd wel gewoon door! 

Nederland heeft in de voorbereiding op het EK een prima opsteker opgedaan. Tegen Australie werd met 3-1 gewonnen.  Mandy v.d. Berg speelde 90 minuten,


Overig opmerkelijk nieuws

x

FIFA Confederations Cup Brazil 2013 -


18:00 strijd om de 3/4e plaats tussen Uruguay en Italië
24:00 Finale Brazilië - Spanje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten