zondag 23 juni 2013

Zondag 23 juni 2013


Westlands nieuws

Fusienieuws van Naaldwijk en Westlandia
Beide verenigingen hebben het volgende bericht op de site staan:
Communicatie is een belangrijk onderdeel van alles wat binnen onze vereniging gebeurt.  Alles wat rondom een mogelijke fusie tussen onze verenigingen gebeurt, verdient dat er zorgvuldig met de berichtgeving wordt omgegaan. Daarom is, op aangeven van de stuurgroep Onderzoek haalbaarheid fusie, gesteund door de besturen, een werkgroep communicatie gevormd. Deze werkgroep heeft tot taak om de berichtgeving over het fusie proces te verzorgen en om te zorgen dat vragen en opmerkingen van u op een goede manier behandeld worden. Nu de stuurgroep haar werkzaamheden heeft beëindigd, is dit het eerste officiële bericht van de werkgroep. bestaande uit
  • Jaap Boone Secr. (Westlandia)
  • Jean-Paul Vis RKVV-Westlandia
  • Arjan van der Pot Secr. VV Naaldwijk
  • Jelle van Waveren VV Naaldwijk
Bij beide verenigingen is op de website ruimte ingeruimd om de berichtgeving rondom het fusieproces te kunnen plaatsen. Echter ook andere kanalen als nieuwsbrieven, de verenigingsbladen en kanalen als internet televisie en de media zullen gebruikt worden.

Mandy v.d. Berg bereidt zich met de dames van Oranje voor op EK in Zweden (10-28 juli). Voordat de selectie afreist naar Scandinavie wordt er op zaterdag 29 juni tegen Australië en woensdag 3 juli tegen Noord-Ierland geoefend. Deze wedstrijden worden gespeeld in IJmuiden.

Overig opmerkelijk nieuws

Mochten Alphense Boys en Haaglandia gehoopt hebben, dat na de uitspraak over het terugzetten van A.B. naar de 1e klasse het dossier gesloten wordt, heeft het mis. Zowel de bond als justitie zijn bezig om te bekijken wie op het veld het nodige heeft uitgevreten. De spelers krijgen mogelijk nog een speelverbod opgelegd. 


FIFA Confederations Cup Brazil 2013 -


21:00 uur Nigeria - Spanje
21:00 uur Tahiti -Uruguay

Geen opmerkingen:

Een reactie posten