zaterdag 15 juni 2013

Zaterdag 15 juni 2013


Westlands nieuws

Hans Honders stopt als hoofd opleidingen bij Haaglandia.  De trainer was in het verleden ook enige tijd werkzaam bij Rood-Wit in 's-Gravenzande

Trainer Huib Bazuin zal volgend seizoen assistent-trainer worden van Pim v.d. Hoorn bij 3e klasser SV Den Hoorn. Bazuin die jaren actief is geweest als jeugdtrainer bij SV Den Hoorn, keert terug van VV Naaldwijk. Ook zal hij een rol hebben in de doorstroming van jeugd naar de senioren en het elftal onder de 23 jaar.


De WESTLANSE TRANSFERMARKT

Vandaag sluit de overschrijvingsterrmijn voor de amateurs. Om 00.00 uur gaat de brievenbus bij de bond in Rotterdam op slot!
Een aantal verenigingen heeft in de afgelopen periode via de eigen site en/of de (sociale) media de mutaties gecommuniceerd.  Deze zijn inmiddels in het overzicht van de selecties voor komend seizoen verwerkt  (ZIE HIER).
Aanvullingen en correcties kunnen gemaild worden naar Westlandsvoetbalnieuws


Patrick Fieret mag in het nieuwe seizoen starten als hoofdtrainer van  VV Maasdijk. Helaas degradeerde zijn nieuwe club in de nacompetitie naar de 4e klasse. Om weer de weg naar boven in te kunnen slaan heeft Fieret voor volgend seizoen de volgende versterkingen erbij gekregen: Hichem El Menkouzi van HVC'10, Martijn Middelburg van Westlandia-jeugd en Robin Camphens van Victoria''04.


Ook de volgende spelers gaan komend seizoen elders hun geluk zoeken:
  • Rachid Bouyahouzan  van VELO naar Haaglandia
  • Wessel Hoogwerf, van VDL naar MVV'27
  • Arjan de Rooij van VDL naar MVV'27
  • Ap Yildiz van V.V. Maasdijk naar MVV'27
  • Doelman Ricardo Looije van FC 's-Gravenzande naar SVC'08
  • Robert Jan Kuipers ex Lyra (gestopt na de 1e competitiewedstrijd in sept. 2012); gaat nu keepen bij Vitesse D.


Overig opmerkelijk nieuws

Alphense Boys heeft ook in hoger beroep bakzeil gehaald bij de bond. De club wordt, na het slagveld na de wedstrijd tegen Haaglandia, definitief teruggezet naar de 1e klasse


De wedstrijden

20:30 uur Italië - Nederland (1/2 finale EK < 21)
17:30 uur Spanje - Noorwegen (1/2 finale EK < 21)


FIFA Confederations Cup Brazil 2013 -


21:00 uur Brazilië - Japan


Geen opmerkingen:

Een reactie posten