vrijdag 14 juni 2013

Vrijdag 14 juni 2013


Westlands nieuws

Van de site van Honselersdijk
Door het scoren van 2 beslissende doelpunten was Morad Naïmi zaterdag de held in de nacompetitiefinale van het 2e elftal tegen Victoria’04 2. Vijf maanden blessureleed waren ineens verdwenen; de dankbaarheid van de club erg groot. Naïmi was na afloop moe van 5 kwartier (1 helft en 2x 15 minuten verlenging) voetbal en sprak van een klein beetje gevoeligheid in zijn enkel. Op dat moment merkte hij niet wat later bleek. Toch maar even langs de huisartsenpost en voor een röntgenfoto naar het ziekenhuis. Bleek uiteindelijk dat zijn enkel gebroken was. Momenteel zit Naïmi dan ook in het gips. Zijn geplande vakantie leed er niet onder. 

Loosduins elftal – Westlands elftal
Dit jaar is het 90 jaar geleden dat Loosduinen geen burgemeester meer heeft, dit door de annexatie in 1923 door de gemeente Den Haag. Dit jaar bestaat de Commissie Loosduinen ook 90 jaar! Als aandenken hieraan worden in Loosduinen in de maanden juli en augustus 2013 een aantal feesten georganiseerd.

Vanuit de Commissie Loosduinen heeft S.V. Loosduinen ook een verzoek ontvangen om ter gelegenheid hiervan ook een voetbalwedstrijd te organiseren op ons terrein van een Loosduins elftal bij voorkeur tegen het Westlands elftal. Dit gezien het Loosduinse verleden, en de nog steeds goede contacten vanuit Loosduinen, met het Westland en de Westlandse voetbalverenigingen. Het elftal van Loosduinen bestaat uit echte Loosduiners spelende bij Oranjeplein/Postduiven, GDA, ADS, S.V. Houtwijk en S.V. Loosduinen.
Het bovenstaande is gelukt!
Op vrijdagavond 16 augustus 2013 speelt het Loosduinse elftal tegen het Westlands elftal bij S.V. Loosduinen, Sportpark Madestein, de aanvang is: 19:30 uur!
Het is de enige wedstrijd van het Westlands elftal het komende seizoen!
Coach Loosduins elftal is Kees van der Kolk, hij stelt ook de selectie samen en neemt contact op met de trainers van de bovenvermelde verenigingen. 

Volgens het AD in Marinus Dijkhuizen in gesprek met Excelsior R. om daar komend seizoen aan de slag te gaan als hoofdtrainer. De voormalige spits van o.a. De Sport, Excelsior R. em FC Utrecht is momenteel hoofdtrainer van FC De Meern. Daarnaast assisteert hij Jan Wouters bij FC Utrecht.. De club uit Kralingen is overigens ook in gesprek met J.D Tomasson, in het vorige seizoen assistent van de ontslagen trainer Vlemmings bij Excelsior R. 

De WESTLANSE TRANSFERMARKT

Zaterdag 15 juni sluit de overschrijvingsterrmijn voor de amateurs. Een aantal verenigingen heeft in de afgelopen periode via de eigen site en/of de (sociale) media de mutaties gecomminiceerd.  Deze zijn inmiddels in het overzicht van de selectier voor komend seizoen verwerkt  (ZIE HIER).
Aanvullingen en correcties kunnen gemaild worden naar Westlandsvoetbalnieuws

Sam van Poorten zal op 15 juni a.s. overgeschreven worden van HVC'10 naar Haaglandia za. Van Poorten was daarvoor nog goalgetter bij Loosduinen.

Jergo Leijdekkers is één van de versterkingen van het naar de 1e klasse gepromoveerde DSO. De aanvaller die overkomt van Quick, wordt in Zoetermeer herenigd met (eveeneens oud-Westlandiaan) Ronald v.d. Aar.


Overig opmerkelijk nieuws

Zaterdag is het 15 juni. De dag waarop in het amateurvoetbal de overschrijvingstermijn  sluit.  Het districtskantoor van West II in Rotterdam is om die reden zaterdag 15 juni van 15.00 tot 24.00 uur geopend voor het inleveren van de overschrijvingsformulieren

x


De wedstrijden

Geen wedstrijden 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten