woensdag 26 juni 2013

Woensdag 26 juni 2013


Westlands nieuws

VELO meldt dat dat 32 spelers zijn gebleven, 6 spelers komen over van de A-junioren en 1 speler stapt over van Houtwijk. Bij de technische staf zijn er, behoudens het vertrek van teammanager Bob Kuijpers, geen wijzigingen

De voorbereiding op het nieuwe seizoen start komende zaterdag in Maassluis. VDL trapt dan af tegen Sparta R. Zie hier een overzicht van de overige geplande oefenwedstrijden. Aanvullingen kunnen gemaild worden naar de redactie van deze site.

Naaldwijkse Mandy v.d. Berg zit nog steeds bij de voorlopige EK-selectie van het Nederlands vrouwenelftal. Bondscoach Roger Reijners heeft dinsdag  de 27 speelsters bekend gemaakt die doorgaan na de de vijfdaagse oefenstage in Engeland. Vier speelsters zijn als wel afgevallen: t.w. Marije Brummel, Ellen Jansen, Tessel Middag en Kelly Zeeman. 

Overig opmerkelijk nieuws

Van de site van Vlaardingen24:

VLAARDINGEN - De gemeente zegt de huurovereenkomst met FC Mozaïek op. De voetbalvereniging moet het terrein aan de Kooikersweg 2a verlaten en de sleutels aan de gemeente overdragen. De maatregel is een gevolg van de langdurige betalingsachterstand van de voetbalvereniging en het niet nakomen van afspraken over het verbeteren van het onderhoud.
De maatregelen volgen na een periode waarin de gemeente de vereniging meerdere malen heeft aangesproken op haar verantwoordelijkheid. Op 7 mei 2013 is er vervolgens een rechtszitting geweest waar op 7 juni het vonnis van bekend werd. Aan de hand van dit vonnis heeft de gemeente besloten de huurovereenkomst met FC Mozaïek te beëindigen, het complex te ontruimen en de openstaande vordering op FC Mozaïek te verhalen. De KNVB is hier inmiddels ook over geïnformeerd.
Wethouder Ruud van Harten: ,,We vinden het heel spijtig voor de leden van de voetbalvereniging. We hebben de vereniging meerdere kansen geboden om alsnog de afspraken na te komen. Dat heeft niet tot resultaat geleid. Nu is het tijd om daar helaas consequenties aan te verbinden.”

---. 

FIFA Confederations Cup Brazil 2013 -

21:00 uur 1/2 finale Brazilië - Uruguay


Geen opmerkingen:

Een reactie posten