donderdag 27 juni 2013

Donderdag 27 juni 2013


Westlands nieuws

Excelsior M. start op 24 augustus in de topklasse met een kraker tegen Spakenburg. Een week later wacht de zware uitwedstrijd tegen Katwijk. Het concept-programma van de topklasse staat HIER

In de loop van vandaag maaktl de bond het programma van de topklassers bekend. Excelsior M.zal dus weten tegen wie men mag debuteren op het hoogste niveau van het amateurvoetbal.
Op vrijdag zullen FC 's-Gravenzande en Westlandia de wedstrijdvolgorde kennen. Deze indelingen worden bekend gemaakt door de landelijke afdeling van de bond.
West II zal de nummering en het programma pas op 12 juli bekend maken.

VDL speelt komend seizoen weer in een "Westlands" getinte poule. Reden voor Westlands voetbalnieuws om (weer) meer aandacht aan deze club te besteden. 
De 2e klasser uit Maassluis, komende zaterdag de 1e tegenstander van Sparta, heeft voor het sluiten van de transferperiode nog de  nodige versterkingen binnengehaald.
Pieter Selhorst (Excelsior M.), Berry Selhorst (Rozenburg) keren terug naar VDL,Adilson dos Santos en Said Zahir komen over van CWO. Uit de jeugdopleiding maken Marco van der Meeberg, Wesley van ’t Wout, Sahmi El Laham, Oussama Ikajouen en Hamsa el Hamouchi (aanvaller) en Mert Onat de overstap naar de selectie
Naast deze aanwinsten zijn ook de routiniers, zoals Kees Ketting en Rodney Remmerswaal, nog steeds actief aan de Sportlaan.  Honselersdijk en KMD hebben in de nacompetitie ervaren dat deze spelers van meerwaarde zijn voor de VDL
SC Monster, Naaldwijk, Lyra, HVC'10 en MVV'27 zijn dus gewaarschuwd.



Overig opmerkelijk nieuws

Maarten Stekelenburg vertrekt bij de zondag Topklasser AFC en wordt bondscoach van Oranje -17. (bron RTV Noord-Holland). Stekelenburg werd afgelopen seizoen door AFC aangesteld als trainer voor het komende seizoen. Door het onverwachte ontslag van trainer Cor Ten Bosch ging Stekenburg iets eerder aan de slag bij de Amsterdammers. Ten Bosch moest vanwege slechte resultaten eerder opstappen. AFC wist in de laatste wedstrijden nog degradatie naar de hoofdklasse te voorkomen.
De Amsterdammers moeten nu op zoek naar een nieuwe trainer

FIFA Confederations Cup Brazil 2013 -


21:00 uur 1/2 finale Italiƫ - Spanje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten