vrijdag 28 juni 2013

Vrijdag 28 juni 2013


Westlands nieuws

Het competitieprogramma voor de hoofdklassers is door de KNVB bekend gemaakt. Zowel FC's-Gravenzande (SteDoCo) als Westlandia (HFC) starten in september met een uitwedstrijd.
Logisch, want beide teams hebben bij de nummering de 11e plaats gekregen, dat betekent dat ze hetzelfde schema voor thuis- en uitwedstrijden hebben.
Aanvoerde Marko v.d. Knaap zal deels tevreden zijn met deze indeling. Hij liet eeder weten graag graag bij een sterke, aansprekende tegenstander te starten. HFC, was directe concurrent in de nacompetitie voor promotie naar de topklasse.
Helaas voor hem sluit Westlandia het seizoen niet op de Hoge Bomen af. Er wacht in speelronde 26 een wedstrijd bij Quick in Den Haag.

Nadine Noordam, aanvoerster van Oranje onder 15, zal in het komend seizoen uitkomen voor Westlandia. De talentvolle speelster heeft haar opleiding tot international de afgelopen jaren genoten bij Honselersdijk. Om international te kunnen blijven en natuurlijk voor haar verdere ontwikkeling,  is de overstap naar de C-jeugdselectie van Westlandia noodzakelijk. De C1 van Honselersdijk degradeerde namelijk uit de 1e klasse.

Wilfred Bony maakt de overstap naar Swansea. Mogelijk dat de goalgetter van Vitesse volgend weekend te bewonderen zal zijn in de oefenwedstrijden van de Engelse winnaar van de League-cup tegen FC 's-Gravenzande en/of Excelsior M.

Zaterdag is er weer het jaarlijkse beachsoccer-toernooi bij Jamm Beach op het strand van Ter Heijde
De dames van Naaldwijk za (1 en 2), Westlandia (1 en 2), Monster, KMD, Lyra en Naaldwijk zo. starten  om 12.30 uur het toernooi. Rond 15.45 uur wordt de finale gespeeld.
Om 16.00 uur strijden Naaldwijk za, Velo, Westlandia za, SC Monster, Naaldwijk zo, Westlandia zo, FC ‘s-Gravenzande en HVC ‘10 om de hoofdprijs.


Overig opmerkelijk nieuws

x

FIFA Confederations Cup Brazil 2013 -


Geen wedstrijden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten