donderdag 13 juni 2013

Donderdag 13 juni 2013


Westlands nieuws

MVV'27 houdt op 24 juni een bijzondere ledenvergadering daar de club er financieel minder goed voor staat, dan waar bij de start van het seizoen vanuit werd uitgegaan. MVV ’27 wordt dit en volgend seizoen door:
  • tegenvallende opbrengsten van oud papier
  • teruglopende  kantine-inkomsten 
  • hogere veldbuur
  • teruglopend aantal leden.
De penningmeester zal de door het Bestuur voorgestelde oplossing nader toelichten tijdens de bijzondere ledenvergadering .

Naaldwijker Dick Bos stapt komend seizoen over van Haaglandia naar Quick Boys. De  voormalige keeperstrainer van o.a.Westlandia en Sparta R., zal daar herenigd worden met doelman Patrick de Groot (ex-Haaglandia).

Van de site van Alphense Boys:
Het bestuur van Alphense Boys zal beroep aantekenen tegen de uitspraak van de tuchtcommissie van de KNVB, die vorige week besliste om het eerste elftal terug te zetten naar de eerste klasse. Het besluit om tegen de uitspraak in beroep te gaan, is genomen na bestudering van de zogenoemde ‘gemotiveerde’ uitspraak.

Jongstleden vrijdagavond kreeg Alphense Boys in een ‘verkorte’ uitspraak te horen dat de vereniging verantwoordelijk wordt gehouden voor de vechtpartij van zondag 2 juni op het complex, na afloop van de nacompetitiewedstrijd tussen Alphense Boys en Haaglandia. Hierbij waren spelers en/of functionarissen en/of toeschouwers van beide verenigingen betrokken. Alphense Boys is bestraft met degradatie naar de eerste klasse, het spelen van drie bindende thuiswedstrijden zonder publiek en een boete van 200 euro.

Alphense Boys heeft tot donderdagmiddag tijd om een gemotiveerd beroepsschrift in te dienen en heeft hiervoor juridische ondersteuning ingeschakeld. Over de inhoud van de procedure worden tot de behandeling van het beroep – nar verwachting in de loop van volgende week - geen mededelingen gedaan
.

De WESTLANSE TRANSFERMARKT

Zaterdag 15 juni sluit de overschrijvingsterrmijn voor de amateurs. Een aantal verenigingen heeft in de afgelopen periode via de eigen site en/of de (sociale) media de mutaties gecomminiceerd.  Deze zijn inmiddels in het overzicht van de selectier voor komend seizoen verwerkt  (ZIE HIER).
Aanvullingen en correcties kunnen gemaild worden naar Westlandsvoetbalnieuws


  • Op de site van Westlandia is de spelersgroep van de zaterdagselectie gepubliceerd. Dit overzicht staat nu op de selectiepagina van het Westlands voetbalnieuws (ZIE HIER).
  • Bram Chardon geeft voor volgend seizoen de voorkeur aan voetbal op zaterdag. Hij heeft daarom overschrijving aangevraagd van Schipluiden naar Lyra
  • Sander Broekhuizen keert na 2 jaar weer terug naar Victoria'04. Hij maakt de overstap van 2e klasser Lyra

Overige overschrijvingen afkomstig van andere sites
  • Lennart Krijger van Excelsior M naar Spijkenisse
  • Ivan Fortes Dias van MSV naar Pernis
  • Pim van Hal van MSV naar BVCB


Overig opmerkelijk nieuws

In de eerste klasse A van het zondagvoetbal zijn afgelopen weken t 3 clubs gedegradeerd, die recent nog in de hoofdklasse van Westlandia speelde. Het betreft DWV, Purmersteijn en Blauw Wit A.




De wedstrijden

geen wedstrijden


Geen opmerkingen:

Een reactie posten