woensdag 26 december 2012

Westlands voetbalnieuws van woensdag 26 december 2012


Westlands nieuws



Sven Olsthoorn van kampioen VELO is op het WK zaalvoetbal  voor D-junioren uitgeroepen tot beste speler van het toernooi. Zijn ploeggenoot Dyce Sprinkhuyzen was de beste keeper van het toernooi. Vorig jaar waren die prijzen voor Olve de Lind van Wijngaarden (Den Hoorn) en doelman Keny Lipman (Lyra)

Don Peters spelend voor de E1 van Westlandia was in Poeldijk de beste speler van zijn lichting. Dinand Kok (Den Hoorn E1) verdedigde, volgens de deskundigen, het beste zijn doel

Mehmet Güngör en de TC van FC 's-Gravenzande hebben in onderling overleg besloten per direct uit elkaar te gaan. Güngör kwam in de zomer over van FC Boshuizen.

---


Overig opmerkelijk nieuws

De gestaakte wedstrijd Neptunus/S. tegen Kocatepe (1e klasse zondag van VELO) wordt alleen nog uitgespeeld  als de uitslag van belang is voor de periode- en.of eindstand. Neptunus stond 1 minuut voor tijd met 4-2 voor, toen een een jeugdige toeschouwer het nodigt vond om een oudere supporter van de tegenpartij te slaan. De commotie die toen ontstond, was voor de scheids aanleiding om de wedstrijd te staken. De jongeman, A1-speler van Kocatepe, is door de bond voor 30 maanden geschorst.

---

Geen opmerkingen:

Een reactie posten