donderdag 27 december 2012

Westlands voetbalnieuws van donderdag 27 december 2012


Westlands nieuws


Westlandse trainer Rob Meppelink blijft ook komend jaar de assistent van John van 't Schip. Beide trainers kwamen via Johan Cruijff terecht bij het Mexicaanse Chivas Guadalajara. Cruijff is inmiddels weer weg als oresident sportief en in zijn plaats zit nu. Dennis te Kloese. 

Mandy v.d. Berg werd vorig jaar met overmacht Beste Oranje Leeuwin 2011. Mede dankzij de Westlandse steun, werd zij 1e met 726 stemmen. Op de 2e plaats eindigde toen Silvia Smit van FC Zwolle.
Bij de verkiezing van de beste speelster in 2012 liggen de verhoudingen compleet anders. De voetbalster uit Naaldwijk staat nu na een kleine 10 dagen op de 6e plaats met 154 stemmen. Op de 1e plaats staat nu Anouk Hoogendijk met al 3.050 stemmen gevolgd door Lieke Martens 2.174 kiezers......Stemmen is nog wel mogelijk: KLIK HIER


Overig opmerkelijk nieuws

De voorzitter van Standard Luik wil dat er snel een BeNeliga voor de heren komt. Hierin zouden de 12 beste clubs uit de Nederlandse en 8 uit de Belgische competitie moeten komen. Volgens Roland Duchâtelet zijn PSV,  Ajax en Anderlecht ook voorstander voor een dergelijke competitie.Als de Luikse voorzitter niet zijn zin krijgt, wil hij zijn club in laten schrijven in de hoogste Franse klasse. 

---

Geen opmerkingen:

Een reactie posten