maandag 24 december 2012

Westlands voetbalnieuws van dinsdag 25 december 2012

Westlands voetbalnieuws

Eric Tanis heeft zijn contract bij VV Naaldwijk met 1 jaar verlengd. Hij blijft bij de Westlandse kampioen in de zaal verantwoordelijk voor de keepers van de selectie. Tanis was eerder als trainer o.a. actief bij MSV'71 en de A1 van Westlandia

Hoe vergaat het de jongens met roots in het Westlandse voetballand

Op dinsdag in het vervolg een overzicht van de ontwikkelingen van spelers die geboren, en/of getogen zijn in de Westlandse regio. Ook nieuws van spelers met een Westlands verleden kan hier geplaatst worden. Nieuws voor deze rubriek kan gemaild worden naar westlandsvoetbal@Live.nl

JOHAN VOSKAMP (Slask). ---

JEFF STANS (RKC).  Voor de oud-speler van Excelsior M was er tegen Willem II (0-0) alleen een plaats op de bank

TONNY TRINDADE DE VILHENA (Feyenoord): Ronald Koeman gaf de jongeling 82 minuten speeltijd tegen FC Groningen. Er werd ternauwernood met 2-1 gewonnen

BART SCHENKEVELD (Heracles)----

ROBERT ZWINKELS (ADO Den Haag)  Door  een knieblessure komt de doelman uit Wateringen dit seizoen niet meer in actie

DARREN MAATSEN (Excelsior R.): Trainer  Leon Vlemmings gaf de oud-speler van Excelsior M. pas de laatste 13 minuten van de wedstrijd tegen De Graafschap speeltijd.

RANGELO JANGA (Excelsior R.):  Janga speelde wel een hele wedstrijd, maar kon niet voorkomen dat zijn ploeg weer verloor. Deze keer werd op Woudenstein met 3-1 verloren van de Graafschap.

DAAN SMITH(Excelsior R.): ----

ROY KORSTSMIT (Sparta): ---

GLENN BOON (ADO Den Haag): ---

RAILY IGNACIO (Spakenburg): ---

MANDY V.D. BERG (Vittsjö GIK): De Naaldwijkse heeft vorige week haar contract bij de Zweede club met 1 jaar verlengd. (zie hier)

MANDY VAN DIJK (ADO Den Haag). Coach Sarina Wiegman gaf de jonge Honselersdijkse vanaf de 66e minuut in de wedstrijd bij PSV weer de gelegenheid om ervaring op te doen. In Eindhoven werd met 3-1 revanche genomen op de nederlaag eerder dit seizoen.

MICHELLE VRIELING (ADO Den Haag).  De goede prestaties van oud-speelster van Westlandia in de afgelopen weken werden beloond met een invalbeurt tegen PSV. Vrieling speelde de gehele 2e helft.