donderdag 20 december 2012

Westlands voetbalnieuws van donderdag 20 december 2012


Westlands nieuws

Wilfred van Leeuwen wordt per 1 januari 2013  fulltime verantwoordelijk voor de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Zijn functie van assistent-trainer bij het 1e team zal overgenomen worden door Ekrem Kahya. Henk Fräser zal de coaching van de beloftes gaan verzorgen.

Dick Boerenboom heeft zijn contract bij DUNO met 1 jaar verlengd. De trainer werd vorig seizoen nog met Quintus kampioen in de 4e klasse zondag.

Komend weekend komen 8 standaardteams uit de regio in actie in het zaalvoetbaltoernooi van Verburch. De beide teams van de organiserende vereniging nemen het op tegen VELO, SC Monster, HVC'10, Quintus, Naaldwijk en SV Den Hoorn. Er wordt om zondag om 12:00 afgetrapt. Om 15:00 uur staat de finale gepland

---


Overig opmerkelijk nieuws

.Ajax is vandaag bij de loting voor de knock-out-fase niet geplaastst. Dat betekent dat de Amsterdammers kunnen loten tegen de 8 poulewinnaars van de E.L. league, de 4 beste nummers 3 uit de C.L. en de 4 beste teams uit de UEFA-ranking. Clubs die in de vorige ronde in dezelfde poule speelden  en teams uit hetzelfde land kunnen niet tegen elkaar uitkomen.
Mogelijke tegenstanders zijn: Liverpool FC, FC Viktoria Plzeň, Fenerbahçe SK, FC Girondins de Bordeaux, FC Steaua Bucureşti, FC Dnipro Dnipropetrovsk, KRC Genk, FC Rubin Kazan, Olympique Lyonnais, S.S. Lazio, FC Metalist Kharkiv, Hannover 96, Chelsea FC, CFR 1907 Cluj, Olympiacos FC, SL Benfica


Geen opmerkingen:

Een reactie posten