vrijdag 21 december 2012

Westlands voetbalnieuws van vrijdag 21 december 2012


Westlands nieuws

De zondag-selectie van Westlandia ziet opnieuw 2 spelers afhaken. 1e jaars senior Kjell Duijvestijn, stopt om te herstellen van een slepende blessure. Bij Boyd Rijnenberg (overgekomen van de zaterdagselectie) liggen persoonlijke redenen ten grondslag aan zijn besluit.

Bij Verburch is men de laatste dagen van het jaar druk ik de weer om de voetballiefhebbers een mooi programma voor te schotelen. Komende zaterdag zijn vele vrijwilligers in de weer om de jeugd te laten strijden om het Westlands kampioenschap in de zaal
De E-pupillen starten komende zaterdag om 8:30 uur met 16 teams in 4 poules. De finale staat gepland om 12:00 uur.
Vervolgens komt vanaf half 2 de D-jeugd in actie. 16 teams zullen proberen via 4 poules en allerlei kruisfinales uiteindelijk om 17:30 op het hoofdveld te staan om de finale te spelen.

Op zondag is er dan nog een "Westlands" kampioenschap voor 8 standaardteams. Een week later worden de hoogste F-teams verwacht in de sporthallen in Poeldijk.

---


Overig opmerkelijk nieuws

Het 2e team van de zaterdagtak van Haaglandia is door de KNVB uit de competitie gezet. Deze zware straf volgt op de ongeregeldheden na de wedstrijd tegen PGS/Vogel. 3 spelers van de club zijn voor het leven geschorst. Alle spelers die op het wedstrijdformulier stonden, komen dit seizoen niet meer in actie. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten