woensdag 19 december 2012

Westlands voetbalnieuws van woensdag 19 december 2012


Westlands nieuws


Cesco Agterberg ziet zijn goed prestaties met de selectie van Excelsor M bekroond met een contractverlenging voor het komend seizoen.

Edger Kuntz zal ook de komende 2 seizoen als trainer actief zijn als trainer van Schipluiden. Kuntz kwam in de zomer over van kampioen VV Naaldwijk.

---


Overig opmerkelijk nieuws

Alphense Boys kan voor het komende seizoen op zoek naar een nieuwe trainer. Dogan Corneille verruilt de zondag hoofdklasser voor Kozakken Boys uit Werkendam.

Van de site van de KNVB district West II
Het bestuur amateurvoetbal heeft Anton Binnenmars benoemd tot directeur amateurvoetbal van de KNVB. Binnenmars (52) is de opvolger van Ruud Bruijnis, die vanwege gezondheidsredenen zijn taken eerder dit jaar moest neerleggen.
Anton Binnenmars werkt sinds 1 november 1999 bij de KNVB. Hij begon als hoofd P&O en was van 2002 tot 1 juli 2005 plaatsvervangend algemeen directeur KNVB. In die hoedanigheid, was hij onder andere verantwoordelijk voor P&O, ICT, Academie, Financiƫle administratie en de Facilitaire dienst.
Op 1 juli 2005 werd hij benoemd tot adjunct-directeur amateurvoetbal. Vrijwel vanaf de datum van indiensttreding is Binnenmars tevens secretaris van de KNVB Stichting Sportcentrum Zeist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten