woensdag 12 december 2012

Hoe vergaat het de trainers????

Nieuws Westlands trainers 
trainerclubopmerking



Marten GlotzbachSC Monster13 dec. . Gelet op het verloop van het 1e seizoen van de club, hebben partijen al in een vroeg stadium besloten voor minimaal nog een  jaar samen door te gaan.



Henk BoonMSV'71 7 dec. . Ondanks de afspraak dat de trainer uit De Hoek 2 seizoenen in Maassluis actief zou zijn, blijft de samenwerking beperkt tot 1 voetbaljaar.



Piet BoonHonselersdijk29 nov. Heeft bijgetekend voor het komend seizoen. Er ligt tevens een optie voor seizoen 2014-2015. 



Harrie BiemansDen Hoorn13 nov. Vertrekt aan het einde van het seizoen. 



Nieuws trainers in de regio 



trainerclubopmerking



Mark MoenVUC13 dec. De speler van o.a. Tonegido en VUC beschikt inmiddels over de vereiste papieren en kan in het nieuwe seizoen hoofdtrainer worden bij de 2e klasser.



Frans DanenQuick13 dec. Het komt niet vaak voor maar de Haagse club en trainer Frans Danen knopen er nog een seizoen aan vast. Het wordt komend seizoen het 10e jaar van de samenwerking.



Arie PoldervaartZwaluwen Vl. 26 nov. De oud-trainer van o.a. Spijkenisse en Nieuwenhoorn is vanaf heden verantwoordelijk voor de zaterdag-hoofdklasser



Harry AkkermansZwaluwen Vl. 20 nov. Bestuur vindt na de 6-1 nederlaag tegen XerxesDZB dat klik met de groep ontbreekt. Per direct wordt de verbintenis ontbonden



Pierre van ZinnenDelftNa 3 seizoen zal er in juni 2013 een einde aan de samenwerking komen



Jan LinkerhofHoutwijk 2 okt. Geen contract voor seizoen 2013-2014



Jim CharitéRAS3 okt. Samenwerking per direct verbroken



Jim CharitéRAS2 okt. Geen contract voor seizoen 2013-2014
Nieuws "bekende  trainers of clubs 

trainerclubopmerking



Niek OosterleeRijnsburgse Boys16 dec. trainer verlengt zijn contract bij de topklassser



Huub StevensSchalke 0416 dec.Ondanks de poulewinst in de C.l. zijn de 6 achtereenvolgende nederlagen in de competitie hem fataal geworden.



Philip den HaanVV Sleeuwijk15 dec. De bij Heerjamsdam ontslagen trainer zal volgend seizoen bij de 3e klasser actief zijn



Ronald KoemanFeyenoord5 dec. De successen van zijn jonge selectie zijn voor de club reden om de club ook voor volgend seizoen vast te leggen.



Nebojsa GudeljNAC BredaDe oud-speler van NAC wordt door het bestuur doorgeschoven van de beloftes naar het 1e team. De Serviër krijgt van de KNVB dispensatie, want hij moet zijn diploma coach betaald voetbal nog halen. Dit staat gepland voor januari 2013.



Philip den HaanHeerjansdamReacties van voorzitter Janus Peenen op opstellingen en wissels, zorgt voor een verstoorde relatie met zijn hoofdtrainer. Reden voor Den Haan om aan het einde van het seizoen te stoppen bij de 1e klasser. (bronAD)



Theo de BoonRVVHNa dit seizoen stapt De Boon op als trainer bij de directe concurrent in de hoofdklasse (B) van Excelsior M



John KarelseNAC Breda23 oktober: Karelse haalde uit 9 wedstrijden slechts 5 punten. Met deze selectie en wedstrijden tegen o.a. Ajax, PSV, Twente, AZ, Vitesse en Heerenveen was dit resultaatt eigenlijk wel te verwachten. Toch werd de trainer weggestuurd



Jos van EckQuick Boys22 oktober: 7 gespeeld en slechts 7 punten is voor de Hoofdklasser Q.B. een blamage, zeker als Katwijk het goed doet in de topklasse. De trainer kan nu zijn biezen pakken



Ron JansStandard Luik22 oktober: De 12e plaats in de Belgische competitie (13 punten in 11 wedstrijden) was voor het bestuur aanleiding om Jans weg te sturen ( Kandidaat om naar NAC te verkassen???).



Alphons GroenendijkAjax A122 oktober: Vervanger van Fred Grim



Fred GrimFC Almere City11 okt. Per direct nieuwe trainer vde satelietclub van Ajax



Peter WesselinkSV Spakenburg17 okt. Samenwerking per direct verbroken 8 punten uit 10 wedstrijden deden hem de das om



Dick de BoerFC Almere City27 sept. De Boer weg bij de groep en wordt technisch manager



Geen opmerkingen:

Een reactie posten