woensdag 12 december 2012

Westlands voetbalnieuws van woensdag 12 december 2012

Westlands nieuws

Sinds 10 december 2012 is de oude VV Naaldwijk-site vervangen door een gloednieuwe versie. Naast een andere "look" zijn er ook nieuwe functionaliteiten toegevoegd, waardoor de site weer helemaal aan de eisen van deze tijd voldoet....(ZIE HIER)

Om verwarring te voorkomen, hier de publicatie van de site van Excelsior M. over de gestaakte wedstrijd tegen Alphense Boys
Maandagavond 10 december werd op Sportpark Dijkpolder de oefenwedstrijd tussen Excelsior M en hoofdklasser (zondag) Alphense Boys gespeeld. In een zeer aantrekkelijk duel kwam Excelsior M voor rust op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Kevin Vink en Vincent v.d. Berg. Vlak na rust kwam Alphense Boys terug in de wedstrijd via een benutte penalty. Toen scheidsrechter Kuup na een kwartier voetballen in de tweede helft voor de tweede keer aan de begeleidingsstaf van Alphense Boys kenbaar maakte een speler te wisselen voor aanhoudend commentaar op de leiding was het gedaan met de wedstrijd. In de eerste helft moest een speler van Alphense Boys ook al worden gewisseld voor eenzelfde vergrijp. Voor scheidsrechter Arie Kuup was de maat toen vol: zonder respect geen voetbal! Een beslissing waarin het bestuur van Excelsior M zich volledig kon vinden! In de media zijn in de afgelopen uren allerlei berichten verschenen over het voortijdig beeindigen van deze wedstrijd. Het is jammer dat daarin de naam van Excelsior M prominent wordt genoemd. Alsof Excelsior M mede schuldig is aan het voortijdig beeindigen van de wedstrijd. Spelers van Excelsior M kan helemaal niets verweten worden; het waren louter spelers van Alphense Boys die zich te buiten gingen aan het leveren van commentaar op de leiding.