zaterdag 13 juni 2015

Westlands Oude Glorie Toernooi bij FC 's-Gravenzande


Van de site van de club: 
In poule A eindigde ’s-Gravenzandse S.V. als winnaar, gevolgd door Velo, Lyra, Hoekse Boys en Quintus. In poule B was Verburch de winnaar gevolgd door ’s-Gravenzandse V.V., RKSVM, Westlandia en Hoek van Holland. In poule C was Monster de afgetekende winnaar, gevolgd door Maasdijk, Honselersdijk, Naaldwijk en GDA.
De drie poulewinnaars en de beste nummer 2 uit de drie poules gingen door naar de halve finale. De ’s-Gravenzandse S.V. won hierin met 1-0 van Verburch, en de andere wedstrijd tussen Monster en Maasdijk werd een 3-1 zege voor Monster.
De finalewedstrijd tussen de ’s-Gravenzandse S.V. en Monster onder bekwame leiding van scheidsrechter Cor Verbree had een spannend verloop. ’s-Gravenzandse S.V. kwam met hulp van een verdediger van Monster op voorsprong, maar al heel snel maakten zij weer gelijk. Vlak voor tijd viel de winnende treffer in het voordeel van ’s-Gravenzandse S.V.



Van de site van de club: 
Op zaterdag 13 juni wordt de derde editie van het Westlands Oude Glorie Toernooi gespeeld op het Juliana Sportpark in ’s-Gravenzande. 15 deelnemende verenigingen, waaronder een aantal clubs die nu gefuseerd zijn, strijden weer met hun oud eerste elftal spelers van 40 jaar en ouder op een half veld 7 tegen 7 om de trofee die beschikbaar is gesteld door Leo de Haan, oud voetballer van Monster, Velo en ’s-Gravenzandse S.V.

Dat het toernooi de afgelopen twee jaar een succes is geweest blijkt wel uit het feit dat ook nu alle deelnemers van voorgaande jaren zich weer hebben ingeschreven, en zelfs dit jaar nog is uitgebreid met het Loosduinse GDA. Het toernooi is inmiddels uitgegroeid tot een reünie van spelers uit het Westlandse voetbal. Alle verenigingen is daarom gevraagd te spelen in het oorspronkelijke tenue van de vereniging om zoveel mogelijk herinneringen aan vroeger op te roepen. De toegang is gratis, dus kom gerust even langs deze zaterdag om de oud spelers aan het werk te zien. De snelheid is misschien wat minder, maar de techniek is zeker nog aanwezig.
Deelnemende verenigingen zijn: ’s-Gravenzandse SV, ’s-Gravenzandse VV, Hoekse Boys, Hoek van Holland, RKSVM, vv Monster, Westlandia, vv Naaldwijk, Verburch, vv Maasdijk, Quintus, VELO, vv LYRA, SV Honselerdijk en GDA.

Aanvang toernooi is om 10.30 uur en de finale staat omstreeks 16.00 uur op het programma. Deze zal worden gefloten door scheidsrechter Cor Verbree. Aansluitend aan het toernooi is er een gezellige avond met een buffet en muziek, en zal er ongetwijfeld nog lang nagepraat worden over de tijden van vroeger

Geen opmerkingen:

Een reactie posten