donderdag 25 juni 2015

Vierde klasser S.V. Loosduinen is al gestart met het nieuwe voetbalseizoen!‏


Bericht van SV Loosduinen
Nog nooit zo vroeg is vierde klasser S.V. Loosduinen begonnen aan de
voorbereiding van een nieuw voetbalseizoen. Door het nog ontbreken van een kunstgrasveld op het eigen complex, begonnen vanavond, 23 juni 2015, 22 spelers aan de eerste training op voor een aantal jongens bekend terrein, het kunstgrasveld van HMSH. Onder aanvoering van de het trainersduo Richard Douw en Patrick Puister, en de nieuwe trainer van het tweede elftal, Fred Rijnenberg, werden onder herfstachtige omstandigheden de eerste baloefeningen weer gedaan en ook de eerste zweetdruppels weer gevoeld.
Voor het eerst is de voorbereiding in twee delen gesplitst. Deze voorlopige selectie van 36 spelers, met daarin veel nieuwe gezichten, traint de komende drie weken, tweemaal in de week en tot en met 9 juli, op dit kunstgrasveld van HMSH. Tussendoor wordt op zaterdag 4 juli 2015 om 12:00 uur geoefend tegen tweede klasser Be Fair, getraind door Ramon Hageraats, in Waddinxveen. Een selectie die ook al vroeg is begonnen.
De start van het tweede deel van de voorbereiding op weg naar de competitiestart in de vierde klasse op zaterdag 5 september is op zaterdag 1 augustus 2015, waarschijnlijk dan wel op Sportpark Madestein.
In dit tweede deel van de voorbereiding wordt dit jaar weer deelgenomen aan de toernooien van PGS/Vogel (spelend tegen de PGS/Vogel en Die Haghe, S.V. Houtwijk (spelend tegen HOVDJSCR en Quick Steps) en de strijd om de Madesteinbokaal. Vorig jaar sinds lang weer georganiseerd door S.V. Loosduinen en gewonnen, maar dit jaar georganiseerd door buurman Oranjeplein-Postduiven. In de eerste wedstrijd op 20 augustus 2015 spelen de Loosduiners tegen Oranjeplein-Postduiven, de overige twee ploegen zijn GDA zat. en ADS. Een week later, donderdag 27 augustus 2015, volgen de grote en kleine finale in Madestein. Tussendoor staan ook nog drie KNVB bekerwedstrijden op het programma. Totaal dus tien wedstrijden voor de trainers om tot de juiste samenstelling van de twee teams te komen, die kunnen gaan strijden om de prijzen.
Tekst en foto’s: Dick Hartman

Geen opmerkingen:

Een reactie posten