woensdag 24 juni 2015

Woensdag 24 juni 2015: wat speelt er in de regio


Doelman Maarten de Fockert uit Maasland ziet zijn directe concurrent bij Heerenveen vertrekken. Dit bericht staat op de site van de Friese club
Doelman Kristoffer Nordfeldt vertrekt bij sc Heerenveen en gaat in de Engelse Premier League spelen. De Zweed tekent voor 3 jaar bij Swansea City, de nummer acht van Engeland.
Begin 2012 kwam Nordfeldt transfervrij over van IF Brommapojkarna. Voor sc Heerenveen speelde hij in drieënhalf jaar tijd 119 officiële wedstrijden.
Manager voetbalzaken Hans Vonk gunt Nordfeldt de transfer naar Swansea City. ,,Kristoffer heeft een uitstekend seizoen achter de rug. Dit is een mooie volgende stap in zijn carrière, wij wensen hem veel succes toe in de Premier League.’’

Voor Lierenaar Johan Voskamp verandert er bij Sparta R. ook weer het nodige. Concurrent-aanvaller Paul Glandon vertrekt naar Heracles. Een vervanger is ook al weer gevonden:
ROLAND BERGKAMP TEKENT CONTRACT OP HET KASTEEL
Sparta Rotterdam en Roland Bergkamp hebben overeenstemming bereikt over een contract voor twee seizoenen. De 24-jarige aanvaller uit Amstelveen komt transfervrij over van FC Emmen waar hij in de afgelopen twee seizoenen tot 26 doelpunten kwam.
Roland Bergkamp kwam via de jeugd van TOGB uit Berkel en Rodenrijs terecht bij Excelsior. Met de Kralingers speelde hij in de Jupiler League en Eredivisie waarna een buitenlands avontuur aanbrak. Na Brighton & Hove Albion en Rochdale streek de spits neer in Venlo bij VVV. De afgelopen twee seizoenen was Bergkamp een onbetwiste basisspeler in het rood-wit van FC Emmen. (bron site Sparta R.)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten